imatge SANT JORDI 2012

Sant Jordi 2012, dilluns 23 d'abril 2012El proper DILLUNS 23 d’ABRIL, diada de Sant Jordi, com venim fent cada any, muntarem la parada de Llibres i Roses juntament amb les Magdalenes que varen tenir tant d’èxit l’any passat. La paradeta estarà ubicada al costat del gimnàs de 8.30 a la 13:15h i de 15:00h fins a les 18:00h
Si algú de vosaltres ja sap el llibre que vol, ho farem saber al proveïdor per tal de tenir més disponibilitat. Només cal empleneu la butlleta i la retorneu a la bústia de l’Ampa de l’escola abans del divendres 13 d’abril.
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­*Necessitaríem de 6 pares/mares voluntaris en col·laborar en el torn de matí o tarda, si esteu interessats; posar-se en contacte a través de l’Ampa (correu@frampa.org) amb la Comissió de Sant Jordi. Agrairem molt tot tipus d’ajuda.
 
————————————————————–
Títol del llibre_______________________________________________________________

Autor/ Editorial       __________________________________________________________

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.