Els Mossos vindran a parlar d’Internet

Benvolgudes famílies,
Després de Setmana Santa, el dijous 19 d’abril a les 21.30 hores vindran a l’escola una parella Mossos a parlar-nos de les virtuts i els perills d’Internet, una xerrada inclosa a la guia d’activitats del PAME.
Tal i com es va decidir en una reunió dels socis de l’AMPA, s’ha demanat als Mossos d’Escuadra que vinguin a l’escola a fer la xerrada “Les virtuts i els perills d’Internet”. Amb els objectius de donar a conèixer les virtuts i els perills d’Internet i facilitar eines a pares, mares i educadors perquè els menors naveguin de forma segura. És una xerrada a càrrec dels Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de Terrassa. Es tracta el tema dels xats, les contrasenyes, els virus, els fotoblocs, les descàrregues, la webcam i es donen consells per a pares i educadors. Té una durada d’1’30 h i es faria a la mateixa escola.
En aquest enllaç del web de la Generalitat de Catalunya podeu trobar els primers consells.
Us adjuntem aquesta guia d’activitats per a pares i mares 2011-2012 editada per l’Ajuntament de Terrassa on podeu consultar conferències ja programades sobre temes relacionats amb l’educació dels vostres fills i altres propostes per realitzar a través de les escoles o les AMPA.
Si consultant aquesta guia veieu algun altre tema que us pot interessar, només cal que el proposeu en alguna de les reunions de socis de l’AMPA per iniciar-ne els tràmits de la seva organització a l’escola.
Atentament,
Junta
Guia_activitats_pares-mares_2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *