Resum reunió colònies de P3 a 6è

La Bea, el Tito i en Marc d’EducaMés van venir a presentar la seva proposta per a les colònies dels nens i nenes de P3 a 5è pels dies 26, 27 i 28 de maig.
A continuació us fem un resum del què es va comentar.
– En Tito serà el coordinador de les colònies.
– Les habitacions són de 10 a 12 llits. Els petits, de P3 a 2n dormiran en una banda i a l’altra, els més grans. Així no molestaran als petits quan vagin a dormir més tard.
Hora de sortida: 9.30 per sortir a l’escola a les 10 hores del dissabte 26 de maig.
Hora d’arribada: 17 hores del dilluns 28 de maig. Ens avisaran si no surten a l’hora.
– Les últimes indicacions es recolliran només si són escrites (possibles medicaments, incidències, recomanacions…). És impossible recordar-se dels comentaris de tots els pares i mares en un moment com és la sortida.
– A part de facilitar la fotocopia de la targeta sanitària al full de la inscripció, el dia de marxar s’ha de donar l’original de la targeta sanitària que serà retornada el dilluns.
– Són ¾ d’hora de camí des de Terrassa a la casa.
– Demanen no donar llet abans de marxar als nens, per ajudar a no tenir mareig.
– S’ha de portar el dinar i el berenar del primer dia en una bossa (de roba o de plàstic) per després poder-hi guardar els “tapers”. Hi ha l’opció d’escalfar aliments i utilitzar coberts del menjador de la casa.
– Quan arribin, trucaran a un membre de la comissió de colònies que publicarà al blog de l’ampa la informació que ja són a la casa.
– Ens facilitaran un telèfon d’urgència, d’URGÈNCIA
– No es donarà cap medicament sense la recepta mèdica, excepte si hi ha una urgència. Hi ha un cotxe per si s’ha de traslladar algun nena al Cap del poble o a l’hospital de Mataró.
– Hi ha piscina però està vallada i no la faran servir.
– Durant el cap de setmana de les colònies a www.educames.com hi penjaran fotos i comentaris de les activitats que vagin fent.
– Portar lot i piles de recanvi, no tenir-ne pot “amargar les colònies a qualsevol nen o nena”.

– Es dutxaran com a mínim un dia.
– Portar jersei i una jaqueta prima.
– Recomanen que pels més petits, la roba organitzada per mudes dins de bosses de plàstic amb el nom del dia corresponent.
Tot marcat, roba, sabates, lot, llençols…
Es pot portar sac de dormir o llençol de d’alt. A la casa hi ha coixineres, mantes i llençols de sota (nets).
– Tant la cuina com les cuineres i monitors estan preparats per rebre infants amb alèrgies o intoleràncies. Tot i així, els responsables d’Educa Més i de la casa estan oberts a consultes de pares i mares amb fills amb aquesta característica.
– El descompte s’aplicarà a partir del segon germà en les colònies de P3 a 5è. O sigui, si una família té dos fills que van de colònies de P3 a 5è, un pagarà 118 euros i el segon 112 euros (un 5% menys), i si hi hagués un tercer, també 112 euros.
En el cas que hi hagi un germà a 6è i algun altre de P3 a 5è, el gran pagaria el preu complet i el segon 112 euros, i si hagués un 3r de P3 a 5è també 112 euros.
Adjuntem documentació per si encara no en disposeu: informació del què faran, fitxa d’inscripció i informació per formalizar la inscripció a les colònies.
Colonies 2012 Ceip França p3 a 5è educa +
FITXA D’INSCRIPCIÓ p3 a 5è educa+ 2011
què cal portar a les inscripcions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *