CRIDA

Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que per motius de feina i familiars deixen de col•laborar de manera més activa amb l’organització de l’AMPA en Carles Titos i la Núria Garcia, president i atenció al despatx de l’AMPA respectivament.
Les dues persones que formen l’actual Junta, a diferència a l’anterior, no disposem de molt temps lliure i no podem dedicar-nos tant com voldríem a fer més del que ja fem que és coordinar els grups de treball, portar la tresoreria, les extraescolars i resoldre consultes dels associats. Sort que hi ha pares i mares que també fan alguna feina per a tota la comunitat de l’AMPA: comissió de menjador, organització del Tió, festa de Nadal, representació al Consell Escolar, Carnestoltes, fotografia, Colònies… Però encara necessitem ser més per poder realitzar les següents activitats: la parada de Sant Jordi a l’escola, la Jornada Esportiva i l’atenció al soci al despatx.
Ens fa falta persones per poder coordinar els voluntaris que, per sort, sempre surten per fer feines puntuals del dia “d’actes”.
Si no hi ha algú més que estigui disposat a implicar-se una mica més, aquest curs no tindrem parada de llibres a l’escola ni es podrà celebrar la Jornada Esportiva ni tampoc podrem atendre les consultes a les famílies que vulguin venir al despatx.
Esperem les vostres adhesions!
Moltes gràcies!
Junta AMPA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *