Hi ha 3 comentaris

 1. On es penjaran les fotos? Perquè nosaltres no podem anar cap tarda a recollir la nena i per tant no entrem al cole ja que va a P3 i a les 9 es deixa per fora.
  Gràcies

 2. Heu possat ja les fotos, penso que no pero com far ja un mes. Estic con la Patricia no vaig a recollir a la nena només el divendrès i no he vist res penjat. Ja he vist les fotos del carnestoltes per la wep de l’escola, i no fa ni una semana.
  Gracies.

  • Hola!
   Aquesta setmana les fotos dels grups classe es penjaran al rebador de l’escola per tal que les pogueu mirar. També donaran als vostres fills un full de comanda per família on se us dirà quin divendres a la tarda podeu venir a encarregar les còpies i fer-ne el pagament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *