Reunió AMPA: anem a buscar el Tió i Festa de Nadal

El proper dimecres 30 de novembre farem la reunió de l’AMPA a les 21.30 a l’aula de música de l’escola.
Entra altres temes tractarem de l’activitat del Tió i de la Festa de Nadal.
El diumenge 4 de desembre al matí les famílies des de P3 a 2n de l’AMPA estan convidades a anar a buscar el Tió. A la reunió us informarem del programa de l’activitat així com també com col·laborar amb l’organització.
El diumenge 18 de desembre al matí celebrarem la Festa de Nadal on estan convocades totes les famílies de l’AMPA. Es podrà donar la carta a un dels Patges Reials i haurà esmorzar per a tots els nens i nenes. A la reunió us informarem del programa de la festa així com també com col·laborar en la seva realització el mateix dia de la celebració.
Us hi esparem a tots a la Reunió!
Junta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *