> Normes de la piscina

El Club Q Sport ens ha fet arribar aquestes normes de funcionament de la piscina
El curs comença el  3 d’octubre i acaba: 31 de maig
La classe comença a les 16.45h fins a les 17.30h.
El nostre funcionament:
Nosaltres treballem per nivells i no per edats, això vol dir que durant les primeres quatre setmanes li farem una prova als nens que determinaran el nivel que tenen i a partir d’aquí els agruparem.
Nivells: de més baixet a perfeccionament.

  • Vermell
  • Taronja
  • Groc
  • Verd
  • Blau
  • Blanc

L’entrada al centre es farà per la porta del carrer Marede déu dels Àngels i us canviareu en els vestidors 4 i 5. Per motius d’higiene estarà prohibit menjar en els vestidors.
Que han de portar:
Els nens han de portar un banyador, xancles, casquet de bany i tovallola o barnús.
En el cas de no portar el casquet de bany o el banyador el nen no podrà fer la seva classe de natació.
Durant el primer mes, els nens hauran de portar qualsevol casquet de bany que hi tingueu a casa, a partir d’aquí jo us proporcionaré un que serà el que han de portar.
Per últim recordar, que no està permés mirar als nens des de la vidriera podent entrar a veure la classe l’última setmana abans de Nadal i l’ultim dia de Classe que farem un petit festival.
Es farà un únic pagament i els nens que no s’hagin donat de baixa el dia 31 d’octubre hauran de fer efectiu el pagament, a excepció de portar un justificant mèdic.

Hi ha 3 comentaris

  1. Hola, pensava que la piscina començava aquesta setmana, no dijous, sinó avui ja dilluns. Això vol dir que ni avui 3 ni demà 4 d’octubre hi ha aquesta extraescolar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *