> Reunió de l’AMPA: 16 de juny a les 21.30h


Us convoquem a la reunió de l’AMPA del proper dijous, 16 de juny a les 21.30h on es tractaran entre d’altres els següents temes:

 • Valoració Jornada Esportiva
 • Valoració Colònies
 • Informació Extraescolars
 • Servei de Menjador
 • Alumnes del França als Institus
 • Festa de final de Curs
 • Precs i preguntes

Us hi esperem a tots!!!!

Hi ha 11 comentaris

 1. Hola a tothom!
  Que no tenim reunió de la Junta aquest mes de maig?
  Com la darrera va ser el 28 d’abril, creia que en fariem una el 26 de maig.
  Ja em direu alguna coseta.
  Gràcies

  • Hola!
   Per per no fer dues reunions de juntes obertes a tots els socis en 15 dies (la de final d’aquest mes i la darrera abans d’acabar el curs), només en convoquem una de tancament de curs el dijous 16 de juny a les 21.30 a l’aula de música.
   Junta de l’AMPA

 2. Com no puc anar a la reunió, deixo la meva pregunta, la qual hi ha molts pares que la plantegen.
  El meu fill, per manca de plaça en aquest col·legi, va començar la seva marxa escolar en un altre centre, en el qual va estar 4 anys. En aquest centre, com en tots, s´abona el rebut de materials, però amb la diferència que els alumnes no porten ni una goma d’esborrar, tot surt d’aquest rebut.
  En el Ceip França, el meu fill porta escolaritzat 3 anys, pagant materials cada any, sent aquest últim any 80 euros i tots els materials, reitero TOTS, els comprem els pares.
  Llavors les meves preguntes són les següents:
  – Perquè ens fan pagar aquest rebut si l’alumne ha de portar tots els materials?
  – Unes fotocòpies, i un parell de cartolines, que és l’únic material que li he vist per part del col·legi, val 80 euros?
  M’he informat, preguntant a diversos pares de diferents col·legis, i en tots els que paguen el rebut de materials, els seus fills no porten absolutament gens de material (llibretes, llapis, boligrafs, gomes, etc…)tot surt d’aquest rebut que s’abona.
  Gràcies per tot i una salutació!

  • Hola!
   Hem passat la teva consulta a la Direcció de l’Escola, a veure si obtenim resposta per la següent reunió.
   D’altra banda, seria interessant que esbrinessis les quotes de material i d’AMPA que paguen aquests altres centres que comentes per així poder argumentar millor els dubtes.
   Moltes gràcies!

 3. Hola, la informació que t’he pogut recopilar és aquesta:
  – Col·legi La Roda paguen entre 70-80 euros.
  – Col·legi Ramón y Cajal també entre 70-80 euros.
  No et puc confirmar l’import exacte perquè els passen els rebuts amb les excursions incloses.
  – Col·legi Pere Viver 50 euros.
  En el col·legi L´Anxaneta, l’últim any que va estar el meu fill, es va pagar 75 euros.
  En tots ells, els alumnes no porten absolutament gens de material, els entra les llibretes, llapis, colors, gomes d’esborrar, maquinetes, bolígrafs, etc…fins i tot les carpetes.
  Espero que hagi estat d’ajuda.
  Gràcies per tot. Una salutació.

 4. Respecte la quota de La Roda s’ha de mirar tot el que es paga:
  L’any 2009 les quotes eren les següents:
  – Una única quota de 85€.
  – Una quota de material fungible de 50€.
  – Tres quotes de sortides ie excursions de 23,30€ cada trimestre.
  – Tres quotes de l’AMPA de 22,30€ cada trimestre.
  Aquí podeu trobar aquesta informació
  http://www.xtec.es/centres/a8044648/DOSSIER09-10.pdf.

 5. Hola, sóc Anna que m’he hagut de registrar de nou, perquè no em deixava postejar amb l’anterior.
  Si jo no estic dient si paguen més o paguen menys.
  El problema és que en aquestes escoles es paga i els alumnes no porten cap material, sinó que amb la quota que paguen a l’escola ja és suficient.
  I ho puc confirmar ara mateix amb el material que he comprat al meu fill per al curs que acaben de començar. Li he hagut de comprar tot, estoig, amb tots els seus accessoris, llibretes i carpetes…i l’escola aquest mes ens passarà la quota corresponent a materials la quantitat de 80 euros.
  I la meva pregunta és: 80 euros val l’agenda i 4 fotocòpies que és el que els donen en tot el curs?
  Aquesta és la meva indignació.
  Una salutació!

  • Hola Anna
   Creiem que no podem comparar les dues escoles donat que no sabem com afecta aquesta merma d’ingressos en aquella i quins serveis no es poden oferir.
   Dit això hem de tenir en compte que la quota que paguem inclou tot tipus de materials que es fan servir a nivell individual, de classe o de centre i que la línia docent de l’escola creu necessaris en l’aprenentatge diari dels alumnes del centre. Aquests materials van des de bombetes dels projectors fins a guixos per escriure a la pissarra, passant per fotocopies, paper d’embalar, cartells, tòner de la fotocopiadora, carpetes, materials per treballar a classe que no veiem perquè es queden a classe, calculadores, llibres socialitzats (que al llarg del període escolar dels nostres fills/es ens estalvien força diners), etc…
   Aquesta despesa es quantifica i es repercuteix a cada alumne procurant que quedi una quota el mes homogènia possible durant la vida escolar d’aquest/a.
   Aquesta quota ens pot agradar mes o menys, hi podem estar mes o menys d’acord però no hem d’oblidar que, en l’educació dels nostres fills/es, no hem d’escatimar esforços i recursos. Tanmateix hem de tenir present que la direcció de l’escola es molt curosa en la seva despesa.
   Desconec quina serà la tònica a primària però a educació infantil son força mes de 4 els folis que fan servir durant l’any i la quantitat i varietat dels materials emprats es elevada.
   Esperem haver aclarit definitivament aquesta qüestió, però si tot i aquesta explicació hi ha qualsevol pare/mare que vulgui una informació mes concreta, pot adreçar-se a l’escola i demanar cita per rebre-la amb mes detall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *