Quin horari escolar vols pels teus fills?

Al proper Consell Escolar es decidirà l’horari de la jornada escolar del curs 2011-2012. El Consell Escolar és l’òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre on són representants els professors, els pares i mares dels alumnes, personal d’administració i serveis, la direcció de l’escola, la cap d’estudis, …

És per aquest motiu que els representants dels pares i mares dels alumnes de l’Escola França al Consell Escolar, han pensat convocar una ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA per a tots els pares/mares de l’escola, no només pels socis de l’AMPA, ja que representen a tots i a totes.

L’objectiu d’aquesta Assemblea seria informar de l’actual situació de canvis d’horaris i de calendaris proposades i/o aprovades pel dempartament d’Ensenyament de Catalunya, propostes de sindicats de professors …… També es vol obrir el debat a tots els pares i mares per determinar les propostes que els nostres representants puguin exposar al Consell Escolar.

L’Assemblea serà el DILLUNS 6 de JUNY a les 21:30 hores a l’escola. Aquesta és l’ocasió per poder estar informat i participar activament en una decissió important com és l’horari escolar dels nostres fills i filles.

Us hi esparem!

Junta AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.