anotació ÚLTIMES NOTICIES DE LA FAPAC

US ADJUNTEM LES DARRERES NOVETATS DES DE LA FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS DE PARES I MARES DE CATALUNYA, SECCIÓ TERRASSA.

RECORDATORI PROPERA REUNIÓ MENSUAL: Dia 1 de Juny a l’OME de Terrassa a les 18:00

CALENDARI ESCOLAR
El calendari escolar, segons la consellera d’educació, començarà entre el 9 i el 15 de Setembre. des de Fapac s’ha demanat que coincideixin el començament de primària i secundària, per tal d’evitar els dies ‘blancs’ que volen introduir al calendari, doncs és més difícil per les famílies conciliar dies aleatoris que poder conciliar tot una setmana de Setembre. El PAME de Terrassa es preparara per poder fer coincidir el calendari de festes a tots els centres, en cas de què es generin aquest dies ‘blancs’.
MOBILITZACIONS
La Fapac creu que es bo que les Ampes facin valer els seus drets i que es mobilitzin davant de les retallades, però també vol diferenciar-se de les reclamacions de professorats, perquè els hi està bé l’eliminació de la sisena hora. S’està estudiant les formes i slogan per fer una crida solidària de pares i mares d’alumnes.
OBRES
Tot ‘equip de govern de l’ajuntament en Ple, va signar un document reclamant a la generalitat que fixés dates de construcció en uns casos, i data de finalització en d’altres, perquè ja a dia d’avui hi han molts alumnes en barracons, i si no es prenen decisions, caldrà reubicar-los a d’altres espais   ja que no hi cabran.
* Nova Electra: no s’acabarà abans d’inici del curs que ve
* Vapor: endarreriment de moment fins final d’any
* Sala i Badrines: en prefabricats i sense data de construcció
* Aymerigues: encara sense projecte ni pressupost
* Can Montllor: amb licitació però sense contracte signat
* Obres de reacondicionament a Germans Amat sense començar per acollir els alumnes que tindrien que anar a les Aymerigues
CANVI DE GOVERN
El Sr. Josep Pàmies, regidor d’Educació, es va acomiadar al passat Consell Escolar Municipal, i no tenim notícies de la seva succesió, que, com d’alttres anys, sembla que podrà ser decidida per coalició amb d’altre forces polítiques. Resultat de les eleccions:
http://resultados-elecciones.rtve.es/municipales/catalunya/provincias/barcelona/municipios/terrassa/
http://www.terrassa.cat
CONSELLS ESCOLARS DE CENTRE
Avui dilluns es faran els Consells Escolars de Centre, on seria important copsar la inquietut del sector docent respecte les retallades, per tal de recollir les seves impressions sobre el curs vinent.
Salutacions,
Xavier Pérez
Vocal de Noves Tecnologies Delegat pel Vallès Occidental Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya FaPaC
www.fapac.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *