anotació Acta núm. 6

Núm. de la sessió: 6
Dia: 28.abril.2011
Hora: de 21:40h. a 00:00h.
Lloc: Aula de música

Assistents:
Carles Titos, president
Montse Aguilar, tresorera
Pilar Campos, secretaria
Eva Garcia, vocal
Mariona Huguet (vice-presidenta) excusa la seva presència. A més, hi han assistit aproximadament 17 socis i sòcies.

Ordre del dia:

1. “Bolets” de P3 i 6é

En Carles obre la reunió exposant la qüestió dels “bolets” del proper curs P3 i 6é (actualment 5é C ). Ens diu que acaba de sortir d’una reunió de l’AMPA de l’Escola El Vapor i ens explica el que han decidit: fer un enviament massiu d’e-mails al Departament d’Ensenyament i tallar el trànsit de la Rambla d’Egara el proper dimecres 4 de maig al vespre.
Es decideix fer un manifest conjunt entre les dues AMPAs (França i Vapor) en que s’explicarà la nostre disconformitat en absorbir aquests mal anomenats bolets.
L’Elvira comenta que potser la problemàtica del Vapor és “potser” menys important que la nostra ja que ells durant uns quants anys tindran força aules buides.
El pare d’una alumna de l’actual 5é C demana als representants del Consell Escolar que estan presents a la reunió que plantegin durant la propera convocatòria del CE com s’organitzaran de cara al proper curs.
S’aprofita per comentar que desprès de la renuncia d’En Francisco Pérez que està absent per motius laborals durant un any, s’ha comunicat a Núria García que ells serà el nou membre del sector pares.

2. 6a. hora

Es comenta el tema de la supressió de la 6a. hora escolar per part del Departament d’Ensenyament. Aquest tema provoca un debat per saber d’on es treure aquesta hora i quin horari tindran el proper curs els nostres fills.
Algú diu que quan aquesta 6a. hora no existia durant les hores lliures de migdia s’havien organitzar algunes activitats extraescolars (piscina, manualitats, etc.)
Que decidim? Modificar horari? Fer extraescolars? També es comenta que es força probable que hi hagi un increment en el preu del rebut de menjador, tema que sembla que s’està tractant al Consell Escolar Municipal.
També hi ha qui diu que s’haurien de fer protestes per tot el que genera aquesta supressió respecte a l’escola concertada.

3. Casal d’Estiu.

Tenim tres propostes de Casal:
a/ Educa + : Ens proposa organitzar 5 setmanes i permetre la inscripció per setmanes, el tema central seria el mon de Còmic i es farien diferent sortides i també hi hauria servei de menjador i acollida matinal.
b/Brúixola: També organitzarien 5 setmanes, permetrien inscripció per setmanes, ofereixen servei de menjador, acollida matinal i de tarda, sortides, posarien piscines petites a l’escola… i tindrien com a tema central els Pirates.
c/Kronoslleure: Proposen dos blocs d’inscripcions, també ofereixen servei d’acollida i menjador i anirien dues vegades per setmana a la piscina de la Maurina. El tema estaria per determinar en base als interessos dels participants.
Per votació entre tots el presents s’escull a Brúixola , tot i que resta pendent d’aclarir alguns punts.

4. Jornada Esportiva.

Aquesta jornada estaria oberta a tota l’escola: siguin o no socis de l’AMPA.
Es repartirà un obsequi a tots els participants sempre i quan hagin respectat els horaris, hagin participat a tots els esports proposats per cada grup, etc.
HI haurà servei de bar, també es sortejarà un val de 70€ gentilesa d’Esports Avinguda per gastar al seu establiment, i hi haurà un altre de 30€ amb que es recompensarà al guanyador del dibuix de la mascota de la jornada esportiva.
L’horari serà de 9:30 a 13:30 el 28 de maig.
En Carles fa cinc cèntims dels horaris de les diferents activitats, a les 11:30 començaran les exhibicions de les extraescolars esportives.
Es parla de l’hora en que s’haurien de començar a fer els entrepans, algú diu de fer-los a les 8h. però finalment es decideix que no perquè s’ha d’anar a comprar el pa al Mercadona i no obren fins les 9:15h., faran falta força voluntaris.
La Flori explica com es feia altres anys per controlar que els nens feien totes les activitats, es feia mitjançant uns tríptics.

5. Valoració Sant Jordi

La Montse Aguilar comenta que hi ha hagut 560,90€ en guanys amb els llibres i que s’han venut moltes magdalenes i se n’haurien pogut vendre moltes més, el resultat ha estat molt positiu tot i no coincidir amb la diada de Sant Jordi, únicament destacar que gairebé no es van vendre llibres d’adult.
Es destacable el nombre de voluntaris que hi ha hagut aquest any a la paradeta.

6. Festa de Fi de curs.

Es farà el dia 18 de juny, hi haurà activitats de 17 a 20h.
Hem buscat diferents pressupostos per organitzar el sopar: botifarres, fideuà, etc.
S’han de concretar les activitats que es faran, el tipus de sopar, si es farà pagar tiquet o no, etc.
S’aplacen les decisions fins la propera junta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.