Acta núm. 5

Acta de la Junta de l’AMPA de l’Escola França
Núm. de la sessió: 5
Dia: 24.març.2011
Hora: de 21:40h. a 24:00h.
Lloc: Aula de música
Assistents:
Carles Titos, president
Mariona Huguet, vice-presidenta
Montse Aguilar, tresorera
Pilar Campos, secretaria
Eva Garcia, vocal
A més, hi han assistit aproximadament 16 socis i sòcies.
Ordre del dia:
1. Menjador
Anna Martí pren la paraula per explicar que ja han tingut una reunió amb Serunion on els hi varen presentar a altres membres de l’empresa.
Explica que encara hi ha 10 nens que no han actualitzat les seves dades bancàries, tot i que fan constar que som l’escola que menys problemes ha donat respecte aquest tema.
Respecte a l’absentisme remarca que només cal comunicar la reincorporació del nen al servei i ells ja ho tindran present per descomptar la part proporcional del rebut.
S’han incorporat 3 monitores noves per complir la ratio establerta. Els hi van presentar la fitxa tècnica de gramatge dels aliments. L’aigua embotellada només costa 1€ mensual. Respecte a les queixes de que el menjar alguns cop no era prou calent van respondre que intentaran posar més termòmetres per controlar-ho.
Remarquen que pel proper curs tindran un pla de funcionament més sòlid.
L’Anna comenta que tornem a tenir a la Matilde com a cuinera, que s’ha reincorporant desprès d’una llarga baixa.
La comissió de menjador te un nou membre que és la Núria Garcia.
Cada tres mesos l’empresa passa unes normes de qualitat, estan completant el material de joc i substituint el que està vell.
Hi ha una proposta per part d’un pare de que els nens treballin el tema dels aliments a les hores d’esbarjo del menjador.
En definitiva la impressió ha estat força satisfactòria i sembla una empresa seriosa.
2. Colònies d’estiu
L’Emili ha fet una tria entre tota la informació que ha aconseguit i ens explica tres.
a. La Brúixola ens proposa una casa a Gualba.
b. Els Estels ens diu d’anar a Mas Barenys a Centelles amb possibilitat de fer activitats d’aventura.
c. Amb Educa+ aniríem a Can Bajona al Solsonès i ens donen diferents opcions d’activitats.
Respecte als preus els de les tres propostes és molt similar.
Es fa la votació i s’escull Educa+ per 16 vots, desprès queden els Estels amb 5 vots i la Brúixola sense vots.
Hi ha la proposta de fer per els de 6é unes colònies separades de la resta dels cursos, podrien fer-se amb els Estels. Montse Gerona diu que ho parlarà amb la comissió que s’encarrega d’organitzar les activitat de comiat d’aquests nens i ja ens dirà que opinen, per la seva banda l’Emili esbrinarà si els Estels ens conservaria l’oferta que ens han fet per uns 40 nens aproximadament.
3. Valoració Carnestoltes
La valoració de la participació a la Rua Infantil ha estat molt bona.
La disfressa era molt vistosa i els comentaris de la gent que veia passar la rua eren molt positius.
4. Valoració Setmana Blanca
Respecte al casal realitzat a l’escola per la Brúixola la Neus comenta que tothom ha quedat molt satisfet, només remarca un petit problema amb un nen que havia de fer mitja jornada i es va produir un malentès el dia de la sortida.
El menjar va estar prou bé.
Per part de la direcció de l’escola tampoc hi ha hagut cap queixa.
Respecte a les Colònies també tothom va quedar molt content , en general les activitats van ser força variades i els monitors molt macos.
Al Casal van haver dues baixes però com Brúixola no ens ha penalitzat es retornaran els diners a les famílies.
5. Extraescolars.
El Manel, el professor d’educació física de l’escola, vol que el proper curs tots els monitors que fan activitats extraescolars de caire esportiu, estiguin vinculats a una empresa, d’aquesta manera evitaríem problemes com ara l’absentisme i de passada no recauria tota la coordinació en ell. S’han demanat tres pressupostos i sembla que el més econòmic és just el que va proposar en Manel i es el que finalment acceptarem.
El curs vinent es volen fer canvis perquè hi ha nens que per exemple diuen que en Iniciació a l’esport s’avorreixen i s’ha pensat de fer bàsquet pre-benjamí.
L’empresa en qüestió s’encarregaria de fer les pre-inscripcions i hi ha una proposta de fer els pagaments bimensuals però això s’ha de parlar amb calma per veure que pot suposar.
Es remarca que sobretot l’activitat de piscina és molt deficitària.
A les enquestes de satisfacció s’ha suggerit que de cara al proper curs es faci alguna activitat d’arts marcials i s’ha pensat de fer Aikido. També s’ha demanat pressupost al Mensana per fer Ioga i s’està mirant de fer alguna cosa de música.
6. Sant Jordi.
La Neus comenta que van anar a Flippa i a la Grapa per veure que ens oferien, tot i que econòmicament eren gairebé iguals, Flipa ens ofereix : el rapel, un lot de llibre per sortejar, ens deixen la seva paradeta (taulell, senyera, etc.)
Faran falta 4 persones al matí i 4 a la tarda com a mínim.
La data serà el 15 de març.
També s’ha pensat de fer magdalenes: unes decorades amb la senyera i altres amb la rosa, les que es venguin aportaran beneficis a l’AMPA i la resta es podran retornar.
Cada persona que compri un llibre obtindrà un número pel sorteig i el resultat es penjarà al Blog.
7. Jornada Esportiva.
La durada de la practica de cada esport serà de 20 minuts.
Es faran partits de bàsquet i handbol amb escoles convidades i també es faran demostracions de les extraescolars esportives que es fan durant el curs a l’escola.
HI haurà servei de bar.
També s’està mirant de fer bosses estampades amb el logo guanyador del concurs que es farà entre els nens que vulguin participar, al guanyador se li donarà un xec regal gentilesa d’Esports Avinguda.
Podrà participar tothom (socis i no socis de l’AMPA).
Faran falta 7 monitors i com a mínim 7 pares voluntaris (per acompanyar als nens d’activitat i confirmar que la realitzin i per atendre el bar).
Els nens que no facin totes les activitats no rebran el regal.
Montse Gerona comenta que els nens que fan extraescolars de caire esportiu a l’escola aquest dia podrien fer loteria per vendre durant la jornada.
Es maduraran totes les propostes per concretar que es fa finalment.
8. Festa de Fi de curs.
Es farà el dissabte 18 de juny a l’escola i es comenta d’organitzar un sopar.
Es demanaran pressupostos per veure que es podem oferir.
9. Llibres de text.
Va venir a l’escola fa uns dies un comercial de la Llibreria Bosch de Barcelona (especialistes el llibres de text). Ens proposen de vendre els llibres a l’escola, preparant els lots anteriorment encarregats, també vendrien material escolar, el descompte que aplicarien seria del 15% d’on sortiria el rapel per l’AMPA.
Tots els presents pensen que és un procés molt embolicat i per majoria no s’accepta la proposta.
10. Precs i preguntes.
10.1 La Neus pregunta per la subvenció de Canguratge i la Pilar respon que ja s’ha engegat el procés per concretar amb Kronoslleure com es fa i a continuació s’informarà als pares , segurament abans de la propera JUNTA ja estarà tot resolt.
10.02 La Pilar comenta que hem de pensar en fer les fotos de grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *