Aquest dissabte 9, MANIFESTACIÓ

La Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), de la qual en som membres, convoca una gran manifestació, coicidint amb l’Assemblea General de l’entitat, per reclamar que no es paralizi el calendari de construccions de nous centres educatius a la consellera d’Educació Irene Rigau.
L’Escola França és víctima d’aquesta tretallada ja que està assumint un “bolet” (un grup classe extra) que ara fa 5è i que ocupa la biblioteca i, a més, hi ha la intenció de posar-n’he un altre a P3 el curs que ve i, segons sembla, es situaria a l’aula de psicomotricitat (on ara els alumnes més petits fan migdiada i es fa psicomotricitat).
Us fem arribar la convocatòria de la FAPAC on també explica altres temes interessants.
ASSEMBLEA GENERAL FAPAC A LLEIDA
Aquest any més que mai necessitem el vostre suport i presència a l’Assemblea General del proper dia 9 d’Abril a Lledia.
Des de la conselleria d’Eduació no hi han pressupostos fins al Juny, s’han paralitzat totes les obres, no hi ha calendari de construcció de nous centres, sent Terrassa la ciutat arreu de Catalunya que més creixement ha tingut en els últims anys, i és necessari que s’ens escolti i s’ens dongui eines per la qualitat de l’ensenyament.
Sembla que la conselleria està més pendent de si convé uniformes o no, nosaltres creiem que ni és el moment ni és la primera necessitat que tenim, necessitem escoles, no barracons, necessitem ajuts, no misèries, necessitem implicació de l’escola, no un contínua confrontació per sisenes hores o jornades intensives a canvi de colònies o a canvi de poder fer bé les avaluacions.

A l’Assemblea General de Fapac del proper 9 d’Abril,
vindrà la consellera Irene Rigau, i cal que siguem un munt d’Ampes reclamant tot allò que ens és per dret i va ser aprovat per la controvertida LEC.
Veniu a Lleida, hi hauran autobusos que sortiran de Barcelona (A2), Tarragona i Girona (l’eix), i si hi han proutes persones interessades, podríem fer un autobús des de Terrassa. El preu és de 10 euros per persona, anar i tornar, i haurà esmorçar i dinar a l’Assemblea, a més de monitors i activitats per tota la canalla durant la durada de la mateixa.
Es un dia per passar-s’ho bé, per fer germanor i també de reivindicació…. TOTS A LLEIDA !!!
La inscripció la podeu fer directament a la web de la Fapac: http://www.fapac.cat/Assemblea-General-de-la-FaPaC-Formulari-d-Inscripci%C3%B3
No només cal que hi vagi un representant de l’Ampa (només podrà votar un per Ampa), sino que pot anar qualsevol família d’una Ampa sòcia de Fapac.
Per poder votar, cal que porteu una carta del predident autoritzant la representació vostre a l’acte.
Més informació a:  http://www.fapac.cat/Assemblea-general-de-la-FaPaC

MENJADOR
A la propera reunió mensual ens agradaria recollir les vostres impressions de com ha anat el servei de menjador aquest mes de Març, si s’han optimitzat els serveis i quantitats.
RESUM ASSEMBLEA TERRITORIAL BARCELONA COMARQUES
El passat dia 19 de Març la Fapac va celebrar aquesta assamblea, posant de manifest que cal que la Fapac sigui més propera a les Ampes, i per això hi ha un desplegament de dinamitzadores que estan recorrent el territori.
RECURS D’ALÇADA MATRICULACIÓ 2010-2011
Rebutjat el recurs d’alçada presentat per la Fapac contra la segreació i discriminació en els casos d’empats.
JORNADA INTENSIVA, PERSPECTIVES PROPER CURS, RETALLADES
A la propera reunió mensual cal veure quina és la postura de les nostres Ampes, quina mesura poden tenir de pressió, com ens està afectant les retallades, i com s’afronta el nou curs vinent.
Salutacions,

Xavier Pérez


Vocal de Noves Tecnologies
Delegat pel Vallès Occidental
Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya
FaPaC
www.fapac.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *