Acta núm. 4

Acta de la Junta de l’AMPA de l’Escola França
Núm. de la sessió: 4
Dia: 24.febrer.2011
Hora: de 21:40h. a 23:17h.
Lloc: Aula de música
Assistents:
Carles Titos, president
Montse Aguilar, tresorera
Pilar Campos, secretaria
Eva Garcia, vocal
Mariona Huguet excusa la seva assistència. A més, hi han assistit aproximadament 8 socis i sòcies.
Ordre del dia:
1. Valoració de la neu
Es cometa que tothom ha quedat força content, tot i que hi havia poca neu.
L’alberg estava més proper a les pistes, les habitacions eren per quatre persones, en una d’elles van passar una mica de fred a la nit.
L’autocar es va espatllar tot i que era força nou, però finalment es va poder fer el trajecte de tornada a Terrassa amb normalitat.
En total van anar a la sortida 63 persones.
La Brúixola va comentar que tres persones van marxar sense pagar el dinar de dissabte i que diumenge el mateix nombre de persones es va afegir a dinar, però es comenta que dissabte només una família de la nostra escola va dinar a l’alberg i no van veure a ningú més, tot sembla indicar que algú de fora es va apuntar al nostre grup sense ser-ho, es decideix que no ens fem càrrec de la despesa.
Un mare d’una nena petita comenta que de cara al proper any potser es podria prescindir dels monitors de la Brúixola que segons ella no feien molt servei , però altres pares tan de nens petits i grans van quedar encantats amb l’actitud dels monitors.
L’Eva comenta que hi ha previst fer una petita enquesta de satisfacció de la sortida a la neu.
La Montse comenta que l’AMPA disposa del carnet de l’alberguista i ho posa en coneixement de tots per si algú vol organitzar per exemple a nivell del seu curs alguna sortida i es poden beneficiar d’aquest carnet per obtenir descomptes a la Xarxa d’ albergs de la Generalitat.
2. Carnestoltes
En Carles comenta que s’han apuntat 55 persones: 29 adults i 26 nens.
Diumenge 27 a les 10 hi ha una reunió (per cert no s’ha comunicat als participants per error) l’Eva comenta que posarà un rètol a la porta de l’escola i que també s’enviarà un e-mail a la gent.
Dissabte 5 a les 10 es farà una altra reunió per fer la disfressa, inflar globus, etc., també dona l’opció de que qui vulgui es pot emportar el material a casa per fer-se la seva.
L’Elena diu que si volem la seva filla pot venir amb alguna companya a maquillar a la gent perquè a la vegada li podria servir per fer practiques dels estudis de caracterització de cinema i teatre que cursa, també diu que podria venir en altres ocasions i maquillar als nens per 0.50 cèntims o 1€ que reinvertís en els comptes de l’AMPA, no pas per ella, que tindria prou en que li signéssim un conveni perquè pogués demostrar les hores de practiques invertides a l’escola.
S’accepta de moment la proposta per Carnestoltes i es tindrà present també per posteriors ocasions.
3. Votació del protocol de devolució dels imports pagats en activitats contractades i anul3lades pels usuaris.
L’Eva comenta que el dilluns abans de la sortida a la neu una família es va donar de baixa d’aquesta activitat per qüestions de salut i dimarts una altra família es va apuntar, com eren el mateix nombre de persones, es va dir a la primera família que li retornaríem els diners.
Posteriorment la Neus també es va donar de baixa perquè tenia malalts als nens i com a l’alberg va acceptar aquell dia com a data límit la baixa , també se li va dir que li serien retornats els diners abonats.
L’Eva defensa la seva actitud i en Carles creu que es crear un precedent, això dona pas a debatre entre tots que fer en posteriors ocasions en que es pugui tornar a plantejar aquesta qüestió.
Es altres vegades en el cas de les colònies d’estiu quan s’ha donat alguna baixa el que s’ha fet, és cobrar el preu de l’autocar i es retorna la resta si s’ha pogut anul•lar.
Finalment en Carles proposa –desprès d’haver parlat amb l’Eva, la Montse, etc.- tornar els diners sempre i quan no perjudiqui als comptes de l’activitat en qüestió, però sempre es farà constar una nota on diu que no es retornaran els diners en cas d’anul•lacions, per estar coberts davant possibles problemes.
Tothom accepta aquesta proposta.
4. Setmana Blanca
S’han apuntat 29 alumnes al Casal i 8 a les colònies, tothom a pagat i ja només falta per portar 1 fitxa i una targeta sanitària.
En Xavier Ortega portarà en tren als nens a la casa de colònies: arribaran a Rubí on un cotxe els hi recollirà les motxilles i els nens faran aquest últim trajecte a peu. Encara no hi ha cap voluntari perquè retorni als nens a Terrassa i s’ha pensat de demanar que ens cobraria un dels monitors per fer-ho.
5. Carnet de l’AMPA
L’Eva comenta que en el carnet que tenim ara tots els socis de l’AMPA només hi ha espai per poder actualitzar-lo fins els curs 2011-2012, i planteja si val la pena fer-ne més ja que gairebé no es fa servir i que si es decideix fer-ne de nous s’hauria de demanar sempre per acreditar-se.
Es posposa la decisió.
6. Jornades esportives
En Carles comenta que aquest any les jornades esportives es faran a l’Escola perquè l’últim dissabte de maig el polisportiu de Can Jofresa no estava disponible.
Abans de les obres quan es feien a l’escola la organització estava a càrrec de la Brúixola, però es decideix que ara es farà amb l’ajuda del Manel Martínez –professor d’educació física- i els monitors que ell busqui.
Es comenta que es pot muntar un bar per vendre entrepans i begudes, amb el que es demanarà al Carrefour.
Es demanaren pressupostos per si decidim fer algun detall als nens per participar a les jornades esportives i també es concretarà si fem el concurs del logotip de les jornades, etc.
El cost d’aquesta activitat només seria el dels monitors i el de les medalles o samarretes si es decideix fer-ne per els nens.
7. Colònies d’estiu
Es comenta que la Brúixola ens dona opció d’anar a varies cases , en cas de concretar-ho amb ells, triaríem l’opció de la Casa del Pinatar a Gualba, però no hi ha res tancat encara, per això es buscaran més pressupostos amb altres empreses.
Les colònies es faran el primer cap de setmana de juny.
L’Emili s’ofereix voluntari però demana més col•laboració.
8. Precs i preguntes
8.1 La Maite diu que sap que l’AMPA sempre ha col•laborat econòmicament en la festa de comiat dels alumnes de 6é, es diu que normalment s’han donat 200€ i s’acorda que aquest any sigui el mateix.
8.2 En Carles demana per si fan curt una petita aportació econòmica per la organització del Carnestoltes. S’acorda que si.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *