> Consell Escolar

El dia 26 de novembre es van fer les eleccions per triar els membres del consell escolar de la nostra escola.
Els consells escolars dels centres són l’òrgan col.legiat de participació de la comunitat educativa en el govern del centre. Les Lleis orgàniques 8/1985 (LODE), de 3 de juliol, i 2/2006 (LOE), de 3 de maig, regulen la seva composició i competències.
Per triar els representants dels pares i mares de l’escola van votar 73 persones (10% del cens) i van sortir elegits l’Emilio Núñez (47 vots), la Sònia Carbonell (41 vots) i l’Elvira Ubach (36 vots). A més, s’hi han d’afegir la Pilar Campos, el Xavier Corberó i el Francisco Pérez (provinents de les anteriors eleccions i que ja ocupen el càrrec).
El representant de l’AMPA és el Jordi Tejedor
Els membres de l’equip docent son: la directora (Anna Maria Llobet), la Cap d’estudis (Imma Miró) i 6 mestres (Carme Balet, Meritxell Blanco, Maria Lluïsa Uroz, Anna Ferreras, M. Dolors Matarín i Marina Jover)
La representant del PAS és la M. Carme Torras i el representant d el’Ajuntament és el Carles Sánchez.
La Secretària (no te vot), és l’Àngels Rafel.
A partir d’aqui s’han de formar diferents comissions de treball. El Consell escolar és el màxim òrgan de decisió de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *