> Botiga amiga

Una “Botiga amiga” és un establiment amb una especial sensibilització envers les persones i que es compromet a ajudar-les en aquelles situacions concretes en què ho necessiten. Les coneixereu perquè tenen un distintiu a la porta que significa que s’han adherit a la iniciativa “Botiga amiga”.
Els nens i les nenes, primer La iniciativa s’adreça especialment als infants que es mouen per la ciutat i que poden dirigir-se a un establiment amb el distintiu “Botiga amiga” quan tinguin alguna necessitat (perquè s’han perdut, necessiten utilitzar el servei, busquen algun indret…). De la mateixa manera, també es farà extensiu a altres col·lectius que ho necessitin (persones grans, amb mobilitat reduïda, de fora de la ciutat, etc.).
Aquest projecte és una iniciativa de l?Ajuntament i de l’empresariat comercial i d’hostaleria de la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.