> Carnestoltes 2011


 
Un grup de mares i pares de l’AMPA ja s’estan movent per tal que enguany també tinguem comparsa de l’AMPA a la rua infantil del Carnestoltes de Terrassa. La primera reunió la vam fem la setmana passada. Si vols participar-hi, envia’ns un mail amb les teves dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.
Seguiu el bloc per tenir més informació.

Hi ha 2 comentaris

  1. Hola, somos un grupo de amigos que nos gustaria participar en la rua de carnaval del sabado por la noche.
    Nos podria dar información de cuáles són los pasos a seguir? Grácias.

  2. Hola,
    Si teniu una comparsa preparada i voleu sortir a la rua, tant la de dissabte com la de diumenge, heu de contactar amb la Sussietat de l’Embut, que és l’entitat que organitza el Carnestoltes de Terrassa.
    El seu correu és info@carnestoltes.org
    Us informaran de quin són els tràmits per poder participar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *