> Club de Ciències

Aquest Novembre continuem amb les sessions del Club de Ciències al CEIP França. La proposta es va originar el curs passat per un grup de pares, que tenen un interès especial pel món de les Ciències. L’objectiu es realitzar diferents activitats recreatives al voltant de la ciència. La 1ª sessió del curs 2010-2011 es farà el proper DIUMENGE 21 de Novembre 2010 de 11 a 13 h. a l’escola França. Les activitats seran només per als nens:
Alumnes d’ infantil (P3-P5): Jugant amb els colors i les imatges.

  • Creant colors (portar bata de pintura)
  • L’ull m’ enganya

Alumnes de Primària (1r-6è): L’aire que ens envolta

  • L’aire pesa i ocupa volum
  • L’aire ens fa volar
  • L’aire es composa de diferents compostos

Si esteu interessats, sols heu d’omplir el full d’ inscripció i deixar-ho a la bústia de l’Ampa abans del 5 de Novembre 2010. Aquesta activitat és gratuïta per tots els nens participants, l’únic requeriment per poder fer la inscripció és ser soci de l’AMPA.
Us confirmarem la vostra assistència al correu electrònic o bé al telèfon de contacte que indiqueu al butlletí d’inscripció. Es prega màxima puntualitat a l’entrada i la sortida.
Inscripció al Club de Ciències, diumenge 21 de Novembre de 2010.
NOM ALUMNE:
CURS: __________________ TELÈFON CONTACTE:
CORREU ELECTRÒNIC DE CONTACTE:
NOM PARE/MARE/TUTOR
DNI PARE/MARE/TUTOR:______________________SIGNATURA :
(si estàs motivat pots col·laborar amb nosaltres en aquesta o properes edicions, no dubtis en indicar-ho en aquest butlletí d’inscripció).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.