> Bàsquet per mares i pares

Enguany ja hem arrencat la nova temporada 2010-2011 de bàsquet per a pares i mares. Afegeix-t’hi!
Tots els dilluns i dimecres —sempre i quan la pluja ens respecti­— podràs venir, de les 8 a les 9 del vespre, al França a (tractar de) jugar a bàsquet i a recordar els vells temps amb d’altres mares i pares!
Au, vinga , anima’t a jugar amb els amics al pati de l’escola…! Com més serem, més… bé ens ho passarem! A veure si el curs d’enguany aconseguim fer un equip i podem jugar contra els de mares i pares d’altres escoles.
Envia’ns un correu electrònic ( correu@frampa.com ) o omple la butlleta i deixa’ns-la a la bústia de l’aMPa. Així sabrem que també podem comptar amb tu. O bé, simplement, quedem a les 8 del vespre davant la porta de l’escola.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………
En / Na ………………………………………………. pare / mare de ………………………………………………….
del/s curs/os de ……………………. estic interessat /da en el bàsquet per a mares i pares
Altres dades (correu electrònic, telèfon…): …………………………………………………………………..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.