> Reunió de l’AMPA. Dimarts 28 a les 9.30h

Iniciem ja les reunions de l’AMPA. Recordeu que estan obertes a tothom i que es fan a l’aula de música.
Ordre del dia:
1. Valoració del Casal d’estiu
2. Valoració de les extraescolars
3. Cap de setmana a la neu
4. Convocatòria de l’assemblea de l’AMPA
5. Novetats del menjador
6- Precs i preguntes
Us hi esperem a tots!


Hi ha 4 comentaris

 1. Hola, no vaig poder anar a la reunió de l´ampa, pero m´agradaria saber una mica quines eren les novetats del menjador, Moltes Gracies.

 2. Hola Montse,
  en los próximos días colgaremos en el blog el acta de la reunión y ahí podrás ver todos los temas que se trataron.Igualmente si estás inscrita en la lista de correo también recibiras el acta.Muchas gracias.

 3. Hola!!
  Me gustaria saber porque se ha cambiado la empresa de catering, ¿ha habido algun problema con la anterior? ¿seguiran las msmas monitoras?
  Gracias!!

 4. resposta per la Montse del dia 24/11
  ISS NO fa càtering a la nostra escola perquè hi ha cuina pròpia i recentment nova, ho va fer només mentre duraven les obres. ISS ha marxat (resteran fins al final del trimestre) perquè a perdut el concurs públic (convocat per l’ajuntament) per l’adjudicació de la gestió dels menjadors escolars de les 32 escoles de Terrassa. Totes les monitores, a part de dos o tres més, queden subrogades a la nova empresa, Serunión, i no sabem si hauràn canvis perquè encara no es hem reunit amb ells ( només ho han fet amb la directora). Esperem poder donar més informació al blog, sobre les activitats d’aquesta comissió properament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *