> Bones vacances!!!!


LLIBRES DE TEXT I COMIAT
Un altre curs ha passat i des de l’Ampa esperem que hagi estat profitós per la comunitat educativa del França. El proper curs intentarem trobar les forces per desenvolupar totes les tasques que les famílies d’aquest col·legi necessitem . Però us demanen que ens feu costat: prende part a les comissions ( no és molta feina), assistir a les juntes on podreu votar tot allò que es proposi i estareu sempre informats…
Només així podrem mantenir el nivell de les activitats que es fan.
També us informen que l’Ampa ha arribat a un acord amb les llibreries : La Grapa i la Flippa , així com amb el Carrefour. Totes les famílies del Col·legi França que decideixin fer la compra dels llibres de text en aquests establiments tindran condicions avantatjoses.
Per últim , desitjar que tothom tingui un bon estiu i us esperem el proper curs amb les piles recarregades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *