Acta nún. 10


Acta de l’AMPA del CEIP França
Núm. de la sessió: 10ena.
Dia: 14.juny.2010. Hora: de 21:40h. a 23:55h.. Lloc: Aula de música
Assistents: Pedro Martínez, president, Flori Cuestas, tresorera, Pilar Campos, secretaria, Montse Gerona, vocal
A més, hi ha assistit aproximadament nou socis i sòcies.
Ordre del dia:
1. Valoració de les miniolimpiades.
En Pedro valora molt positivament les miniolimpiades, però també remarca
la poca seriositat dels pares que apunten als nens i desprès no hi van (han faltat més de 15) sense tenir en compte la problemàtica que això genera (excés d’entrepans, reorganització de grups, etc.). Es comenta que potser si es fes pagar un preu simbòlic la gent seria més complidora.
S’ha valorat molt positivament que aquest any les miniolimpliades no tinguessin un caire tan competitiu i el fet de que hi haguessin alguns esports diferents respecte al darrer curs.
2. Valoració Colònies 2010.
Hi han assistit 40 nens més que el curs passat, fet que es valora molt positivament perquè segurament és el resultat de que els nens que han assistit altres anys han engrescat als seus companys perquè sempre s’ho han passat molt bé.
El resultat de les colònies ha estat molt satisfactori per tots, s’han registrat dues incidències que s’han resolt sense grans problemes.
La Pilar comenta una ferida que va patir la seva filla no molt greu però si una mica important i que només es va rentar amb aigua i sabó, tot i ser correcte aquesta mesura, fa pales que si s’hagués desinfectat amb un antisèptic potser desprès no s’hauria infectat com va passar, la Flori comenta que l’actuació dels monitors és la correcte, diu que no poden administrar res i que la següent actuació hagués sigut anar a l’hospital, això dona pas a un petit debat perquè la majoria dels assistents consideren que podria haver un pas intermedi.
3. Canvi de data Festa de Fi de Curs.
Es justifica el canvi de data perquè les prediccions del temps pel dia 12 eren de pluja i l’alternativa era muntar un embalat i que els nens haguessin fet tallers de treballs manuals, però com la casa estava disponible per diumenge 20 es va creure més interessant passar-ho a aquest dia i mantenir les activitats previstes.
A la gent que no li vagi be el canvi se’ls hi retornaran els diners dels tiquets i se’n vendran més per qui pugui anar el dia20.
4. Reunió amb Mobilitat .
En Pedro comenta la reunió que va tenir amb els responsables de mobilitat de l’Ajuntament : Finalment no es tallarà el carrer Frederic Soler perquè l’accés principal a l’escola El Vapor es farà pel carrer Ausias March (així ho han decidit des de Serveis Territorials, ignorant les recomanacions existents), encara que també hi haurà una entrada secundaria al carrer Frederic Soler.
Es demana l’ampliació de la zona de “carrega i descarrega” perquè hi haurà més moviment de pares i nens al voltant de les dues escoles. El que si que s’ha autoritzat (tot i que no es posarà fins el setembre) és la instal•lació de “bandes reductores de velocitat” i “coixí berlinès” a diferents passos de vianants propers a l’escola.
5. Extraescolars 2010-11.
En Pedro ens explica que la proposta d’activitats extraescolars del proper curs s’ha elaborat tenint com a base l’enquesta de valoració que es va fer entre les famílies.
Fa cinc cèntims del quadre informatiu que es va repartir entre els nens, s’ha intentat que hi hagi extraescolars tots els dies per tots els nens independentment del curs que facin.
També ens explica en Pedro perquè s’ha prescindit aquest any d’empreses amb les que hem treballat altres vegades (incompliment per part dels monitors, manca de coordinació, etc.)
Comenta una activitat que es farà nova durant el curs 2010-11: Anar en Bicicleta (ja s’ha de saber muntar), el que ensenyaran és a circular, anar en grup, etc. Si l’activitat dona bon resultat potser cap el març s’intentaria organitzar un curset per aprendre a muntar.
La natació ja ha fet la pre-inscripció perquè el tema es mou amb uns terminis diferents de la resta d’activitats. El Club Egara ofereix 34 places un dia a la setmana i aproximadament 17 un altre.
La Flori comenta que tot i que el K-Calma sempre ha funcionat molt bé, durant el proper curs no es farà perquè ella (com a monitora) per motius aliens a la seva voluntat no es pot comprometre a arribar puntualment.
6. Llibres de text curs 2010-11.
Un cop feta la comparativa dels preus dels llibres de text amb l’oferta que ens oferia una llibreria de Barcelona per fer la venda a l’escola, s’ha vist que el marge era tan petit que no compensa tota la “moguda” que s’hauria de dur a terme.
L’AMPA recomanarà fer la compra a la Llibreria Flippa, La Grapa i al Carrefour on podrem gaudir de certs descomptes per ser socis de l’AMPA.
7. Concurs públic del Servei de menjador
S’ha convocat Concurs Públic per procediment d’urgència per l’adjudicació de la gestió del Servei de menjador als centres docents públics d’educació infantil i primària de Terrassa.
En Pedro ens fa cinc cèntims de tot el procés i comenta que s’ha publicitat molt poc.
L’Anna Martí com a representant de la Comissió de menjador de la FAPAC al Consell Municipal Escolar comenta que hi ha cert descontent perquè ningú de l’Ajuntament els hi ha fet arribar informació del concurs.
8. Precs i preguntes
1- La Flori comenta que aquest any tan ella com la Montse Gerona deixen el càrrec que ocupen a disposició, per la qual cosa s’ha de buscar gent per renovar dits càrrecs (els interessats podeu demanar informació a l’AMPA a través del correu electrònic).
Es comenta que la persona que fes les tasques que fins ara fa la Montse Gerona potser no caldrà que estigui una hora setmanal al despatx (perquè hi ha moltes qüestions que es resolen per correu electrònic) amb uns 20 o 30 minuts setmanals podria haver suficient més estona quan hi hagi puntualment alguna inscripció, venda de tiquets, etc.
2- La Júlia Carrasco pregunta si hi haurà alguna proposta de Casal per la Setmana Blanca que tindrem el proper curs i en Pedro li diu que s’està pensant d’organitzar unes colònies de muntanya ,un casal o fins i tot oferir totes dues coses.
El president aixeca la sessió, de la qual, com a secretaria , estenc aquesta acta amb el vist-i-plau del president.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *