> Miniolimpíades 2010

Tornem les Miniolimpíades del CEIP França, dirigides i coordinades per la Secció Esportiva CEIP França, creada conjuntament amb els mestres d’Educació Física de l’escola.
Lloc: Pavelló de Can Jofresa
Dia: Dissabte 29 de maig.
Horari: 8:45h Arribada i concentració dels participants – 9:00h a 13:00h desenvolupament de les activitats – 13:00h a 13:30h lliurament de diplomes.
Els nens-es de P3 A P5 només faran de 9:00 h a 11:00h A les 11:00h rebran el seu diploma i l’esmorzar.
Preu: Gratuït – Inclou l’esmorzar dels nens/es participants
Es demana: Dur l’equipament d’educació física de l’escola.
Puntualitat per poder iniciar les activitats.
Les activitats es dividiran en dos grups: Infantil i Cicle inicial i, Cicles mitjà i Superior.
Grup petits:

 • 1ª Part: (pistes atletisme): activitats lúdico-esportives de Curses de velocitat, Salt de llargada, Llançament de javelina, Salts d’alçada sobre matalàs, Cursa de tanques. (apróx. 20 min. per activitat)
 • 2ª Part (pavelló) només primer i segon: iniciació a Bàsquet, Hoquei i voleibol.

Grup grans:

 • 1ª Part (pavelló): mini-lliga per equips a Bàsquet, Hoquei i Voleibol (els nens s’organitzaran per equips)
 • 2ª Part: (pistes atletisme): mini-olimpíades per equips: Curses de velocitat , Salt de llargada, Llançament de pes, Salt d’alçada, Cursa de 600 metres llisos (cada membre de l’equip farà un màxim de dues proves i un mínim d’una)

Hi ha 2 comentaris

 1. Hola bona nit estic interesada en apuntar a la meva filla Carlota Yan Yun Aragones Magriña de P5B a les miniolimpiades pero no trobo el paper per poder inscriure-la, serieu tant amables de ferme’l arribar o de dirme de quina manera la puc inscriure.
  Moltes gracies
  Mireia Magriña

 2. Hola Mireia,
  el lunes nos dejas en el buzón del ampa un papel que ponga miniolimpiadas 2010, tu nombre y apellidos, el nombre y apellidos de tu hija así como su curso.Luego en la parte inferior nos pones tu DNI y lo firmas.Así nos servira de autorización.Si lo tenemos el lunes no hay ningún problema para inscribirla.Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *