> La paradeta de Sant Jordi


Malgrat les obres, l'any 2009 la paradeta va ser tot un èxit

Com cada any, l’AMPA ha organitzat una paradeta de llibres, enguany també de roses, perquè les princeses, els cavallers i poder algun que altre drac …. ja ronden per l’escola!!!
La Paradeta estarà ubicada als porxos de l’entrada a l’escola. Estarà en marxa des del matí a les 9:00h fins a la tarda després de les 17:00h, gràcies a un grup de pares i mares que s’han organitzat per poder cobrir tot l’horari.
D’aquesta manera tant els nens i les nenes, com les famílies podran adquirir els llibres i les roses símbols d’aquesta diada.
Hi haurà llibres de tots els preus per tal que els nens i les nenes també puguin adquirir-los amb els seus petits estalvis. Així com llibres per a pares i mares. Llibres de sempre i novetats. LLIBRES PER TOTA LA FAMILIA!
Com la venda de roses l’any passat va ser un èxit, enguany a la paradeta també en tindrem. ROSES PER PRINCEPS I PRINCESES, PER DRACS, REIS I REINES, ROSES PER TOTS!
Els nens i les nenes, com sempre aniran visitant la paradeta acompanyats dels mestres, però també els pares i familiars podreu adquirir llibres i roses a totes les hores d’entrada i sortida d’escola.
Volem que aquesta diada tant assenyalada arribi a l’abast de tots, grans i xics, per totes les butxaques, per tots els gustos literaris, perquè tothom acabi la diada amb el seu llibre i la seva rosa.
Us esperem a tots a LA PARADETA DE SANT JORDI!!!!

AMPA CEIP França

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *