Acta núm. 8


Núm. de la sessió: 8ena.
Dia: 12.abril.2010
Hora: de 21:40 a 22:55h.
Lloc: Aula de música
Assistents:
Pedro Martínez, president, Flori Cuestas, tresorera, Pilar Campos, secretaria, Montse Gerona, vocal. A més, hi ha assistit aproximadament 20 socis i sòcies.
Ordre del dia:
1. Diada de Sant Jordi.
En Pedro comenta que aquest any la paradeta que posa l’AMPA de venda de llibres i roses es posarà a l’entrada de l’escola i que estarà des de les 9h fins aproximadament les 17:30h.
S’informarà mitjançant una circular a tots els pares de la instal•lació de la paradeta per si volen donar diners als nens.
Els llibres els subministrarà la Grappa i les roses es compraran a FUPAR, majoritàriament les edicions dels llibres que es vendran seran senzilles perquè siguin més econòmics.
Les portes de l’escola s’obriran una mica abans de les 17h perquè els pares també puguin visitar la paradeta.
En Pedro enviarà un e-mail per demanar voluntaris per vendre llibres i roses i farà la coordinació.
2. Extraescolars 2010-11.
S’ha pensat en passar una petita enquesta als pares dels nens que han fet extraescolars aquest curs per veure el grau de satisfacció, suggeriments, gustos, etc. perquè serveixi d’orientació alhora de mantenir o no les activitats per l’any vinent.
Hi ha diferents propostes: activitat de Handbol ,de bicicleta (però no per aprendre sinó més aviat per aprendre a circular en grup, etc., s’ha contactat amb els organitzadors però encara esperem resposta.
Es vol intentar fer una jornada de portes obertes per explicar totes les activitats i a la que participarien també les empreses col3laboradores per exposar els seus serveis fora de l’escola, com per exemple: International House , Manetes, etc.
Es faran com sempre pre-inscripcions per veure quines son les preferències.
3. Colònies AMPA 2010.
Les colònies aquest any es faran a la casa eurostage a Caldes d’Estrac durant el primer cap de setmana de juny (4 a 6).
La temàtica d’aquest any serà: Els pirates.
La casa disposa d’una piscina a la que només podran accedir els nens des de 3er a 6é, la resta faran jocs d’aigua amb manegues, etc.
Divendres quan els nens arribin a la casa ens penjarà al bloc la noticia, igualment diumenge es penjarà l’hora de sortida perquè sabem l’hora aproximada d’arribada.
Es passarà probablement la propera setmana la circular i els dies 4 i 5 de maig es recolliran les inscripcions, targetes sanitàries i justificants de pagament.
També es penjarà al bloc la circular i la informació de la casa amb fotos incloses i es demanarà a Brúixola que faci una reunió informativa.
4. Club de Ciències.
El Club de Ciències ha estat una proposta d’un grup de pares que es dediquen professionalment al mon de les ciències.
En principi només estava previst fer dos grups de 20 persones, però degut al sorprenent èxit de convocatòria s’ha ampliat.
Si tot va be la idea es que aquest club tingui continuïtat el proper curs organitzant activitats per dirigides a grups concrets d’edat.
Amb aquest club no es pretén interferir en cap moment en el currículum dels nens. S’ha presentat a la direcció de l’escola el projecte del Club i ha rebut tot el suport (possibilitat de fer us de les instal•lacions escolars, etc.)
Degut al gran nombre de nens apuntats al Club finalment es faran dos torns.
Hi ha 44 inscrits de 1er a 6é i 38 de P3 a P5.
S’intentarà fer una sortida d’observació astronòmica organitzada per una associació existent a Terrassa, no hi hauria límit de participació perquè evidentment la observació és a l’aire lliure i el trasllat es faria amb transport particular. Si no es pot fer aquest curs s’organitzarà de cara al curs 2010- 2011.
5. Casal d’estiu.
L’estiu passat es va organitzar a l’escola un casal i tot i l’inconvenient de les obres va ser tot un èxit. El fil conductor del casal va ser el mon del periodisme, es varen fer força sortides: piscina de La Maurina, Radio Terrassa, Tibidabo, etc.
L’únic problema va ser que finalment no es varen complir els mínims d’assistència perquè pogués tirar endavant el casal i es va fer igualment perquè s’instaurés i donés pas a fer-lo any rere any.
Aquest any també s’està intentant organitzar-lo del 28 de juny al 30 de juliol i l es possibilitats seran:
• Matí i tarda
• Només matí
• Menjador
• Acollida (mínim 7 nens)
• Etc.
Però només podrà tirar endavant si hi ha apuntats un mínim de 16 nens a jornada complerta, cosa que segurament s’aconseguirà si tenim present que aquest any l’escola esta tota reformada i que el curs passar va ser tot un èxit.
Es passarà aviat una circular als nens i la pre-inscripció haurà d’anar acompanyada d’un ingrés de 20€ en concepte de paga i senyal per evitar problemes posteriors.
Els espais que es faran servir seran: aula p5, menjador (que no la cuina perquè el dinar vindrà fet de fora), aula de plàstica i biblioteca i segurament els patis del darrera perquè tenen més espais amb ombra i l’aula de psicomotricitat si fa falta es farà servir com a dormitori dels nens de p3.
6. Mini-olimpíades.
Es faran el dissabte 29 de maig.
Tot i que el Manel (professor d’educació física) estarà de baixa perquè ha sigut pare, ens donarà un cop de ma per organitzar-ho (elaborarà els grups, proporcionarà els monitors, etc.)
Aquest any els nens de p3 a p5 no faran activitats tot el matí perquè l’any passat varen acabar massa cansats, acabaran a les 11h. i desprès d’esmorzar es farà per ells el lliurament de diplomes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *