Acta núm. 7


Acta de l’AMPA del CEIP França
Núm. de la sessió: 7ena. Dia: 9.març.2010. Hora: de 21:40 a 23:10h. Lloc: Aula de música
Assistents: Pedro Martínez, president, Flori Cuestas, tresorera, Pilar Campos, secretaria, Montse Gerona, vocal
A més, hi ha assistit aproximadament  6 socis i sòcies.
Ordre del dia:
1- Valoració de la sortida a la neu.
Tot va anar molt bé. L’únic inconvenient va ser no haver pogut estar al alberg de La Molina perquè des de Planoles teníem ¾ d’hora de camí.
S’intentarà al juny fer una reserva per 100 persones a l’Alberg de La Molina per la sortida del proper curs.
S’intentarà millorar tot el que sigui possible.
2 -L’Estiu es teu. Colònies de la Generalitat.
En Pedro va fer cinc cèntims del programa de colònies que organitza la      Generalitat perquè s’ha rebut informació a l’AMPA. El termini de les             inscripcions s’acaba el 16 de març, si algú vol informació pot passar pel         despatx de l’AMPA per consultar el tríptic.
3- Valoració del Carnestoltes.
La Montse Aguilar amb un grup de pares i mares, va agafar el relleu de la Comissió de Carnestoltes que havia organitzat la participació de la nostra escola a la Rua Infantil de Terrassa els darrers 4 anys.
En Pedro comenta que segons ell el nombre de participants no va ser gaire elevat en relació als alumnes de l’escola. Aquest comentari del Pedro dona pas a comentar que més es podria fer perquè la informació de l’AMPA arribi a totes les famílies: va haver  un problema amb les llistes de distribució del e-mail (que s’intentarà resoldre), es planteja la opció de posar la cartellera en algun lloc més visible, etc.
La valoració de la participació en la Rua Infantil del Carnestoltes de Terrassa va ser molt positiva.
4- Explicació de la reunió amb Mobilitat de l’Ajuntament.
En Pedro explica els motius que varen provocar aquesta reunió amb la       Taula de Mobilitat de l’Ajuntament (podeu consultar les actes :2a, 4a, 6ena).
Els assistents vares ser: En Pedro, el president de l’AMPA de l’escola        Vapor, la representant del nostre districte, la responsable de mobilitat de       l’ajuntament, etc.
Es confirma que al solar de davant del França s’ubicaran els “barracons” de l’escola Vapor fins que es construeixi l’escola a la ubicació definitiva i això complica encara més tot el tema de seguretat  al voltant de l’escola.
Es demana: passos de vianants elevats, tallar el carrer Frederic Soler entre  22 de Juliol i Ausias March, fer zona 30km/h i fer una zona de carregar i descarrega per el Vapor (el França ja la te).
Davant aquest plantejament diuen que hi ha coses que no depenen d’ells    directament i que ho han de plantejar per exemple al PAME, es demana que aclareixin les coses amb qui pertoqui es torni a convocar una reunió per veure com es resol tot finalment. Esperarem fins la propera setmana i sinó tenim cap resposta insistirem per reclamar aquesta reunió.
5- Precs i preguntes.
a /Pre-inscripcions a secundària: Aquest any i gràcies a la moratòria concedida, els alumnes del França encara podien optar per 4 IES (Montserrat  Roig, Torre del Palau, Nicolau Copèrnic i IES Terrassa).
A tot Terrassa hi ha un superàvit de 25 places, però no ha tothom li   han adjudicat plaça en la primera opció escollida i això fa que comencin ha haver mobilitzacions per part d’alguns pares afectats (La Roda, Lanaspa, etc.)
Es diu que de cara al proper curs s’haurà de comentar el tema per   veure si realment ens va be continuar demanant aquesta moratòria o no.
b/ Comenta la Montse Gerona que finalment s’ha adreçat a ella pares   d’alumnes de 6é interessat en organitzar per els seus fills alguna cosa com a comiat amb la col·laboració de l’AMPA.
El president aixeca la sessió, de la qual, com a secretaria , estenc aquesta acta amb el vist-i-plau del president.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *