> Acta núm.6

Núm. de la sessió: 6ena. Dia: 8.febrer.2010 Hora: de 21:50 a 22:55h. Lloc: Aula de música
Assistents: Pedro Martínez, president Flori Cuestas, tresorera Pilar Campos, secretaria Montse Gerona, vocal. A més, hi ha assistit aproximadament 3 socis i sòcies.

Ordre del dia:
1. Sortida a la neu.
Es va fer una pre-reserva de 100 places perquè en principi es van pre-inscriure 96 persones. Es va passar una circular per avisar a la gent de que ja fes el pagament i que si algú finalment no podia anar ho comuniques a l’AMPA, només va fer-ho una família, a la resta dels que finalment no van, se’ls va haver de trucar per telèfon.
Finalment hi ha un total de 86 persones (44 nens i 42 grans) que passaran el cap de setmana, 40 aniran en autocar i 15 que pujaran només dissabte.
L’autocar sortirà a les 8h. des de l’escola.
Qui vulgui dinar dissabte a l’alberg ha de fer la reserva pel seu compte abans de dissabte.
2. Segones mini olimpíades.
Les mini olimpíades es faran el dissabte 29 de maig a les pistes de Can Jofresa (ja està feta la reserva).
3. Partida econòmica per comprar material per l’Escola.
Anualment l’AMPA fa una aportació econòmica a l’escola per la compra de material, i aquest any l’aportació és d’un import superior perquè el darrer curs va quedar aplaçada (per veure que feia falta desprès de les obres).
Hi havia tres possibilitats: comprar un parell de canons audiovisuals , cadires per les aules d’informàtica o taules de treball en grup per 5é i 6é.
Es comenten els pressupostos aportats per direcció i tenint present les prioritats i l’import, s’aprova per unanimitat la compra de les cadires.
El proper curs estudiarem el tema dels canons, si l’escola encara no els hagués pogut comprar.
4. Conclusions de la Taula de Mobilitat 2010.
El Pedro ens informa de la 1a. Reunió a la que va assistir com a representant de la FAPAC de la Taula de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa (des que en forma part és el primer cop que es convocat).
Es van comentar els objectius assolits: reducció d’accidents i víctimes mortals, augment d’usuaris en el transport públic. Per aconseguir-ho: s’ha reforçar el transport públic amb la compra de més vehicles, s’ha canviat el sentit de la circulació d’alguns carrers, s’ha fet carril bus al Ps. 22 de juliol, s’han fet 6km més de carril bici, alguns dels projectes del anomenat Plan E també han estat destinats a millorar la seguretat a l’entorn de 17 escoles, a posar més semàfors i plataformes noves d’autobusos i a millorar l’accessibilitat de les aceres.
Com a nous objectius tenen: la urbanització de la Rambla, zona 30 a la Cogullada, etc.
A l’apartat de precs i preguntes la intervenció d’en Pedro com a representant de la FAPAC de Terrassa va anar dirigida a la seguretat en l’entorn de les escoles en que no s’ha fet res perquè es veuen afectades per uns plans de reorganització urbanística que tal com van les coses sembla que encara trigaran molt a dur-se a terme. Evidentment li donen la raó i diuen que no hi havia més remei que replantejar-se aquest tema per veure quines solucions es poden prendre. Per aquest motiu en Pedro sol•licita una reunió amb els responsables de mobilitat ara ja com a president de l’AMPA de l’escola França a la que també assistirà el president de l’AMPA del CEIP Vapor (que sembla que el proper curs tindrà els seus barracons instal•lats al solar que hi ha al costat de la nostra escola).
Evidentment tot això ho posa en coneixement de la FAPAC perquè ara ja i de forma individual cada escola faci el que cregui més oportú.
5. Nou Pla d’Autonomia pels centres.
Aquest pla forma part de la Lec 09 que està pendent d’aprovació. Si es porta a terme pot afectar directament al funcionament diari de l’escola, però hem d’esperar si s’aprova, a veure com es desenvolupa i en quant temps.
En Pedro va fer un petit resum, però si esteu interessats en llegir tot el document o podeu sol•licitar al correu electrònic de l’AMPA (correu@frampa.com)
6. Precs i preguntes.
Es comenta que es confirmen totes les dates proposades a la reunió del dia 16 de gener:
• Xerrades A.I.D.E.: 22 de febrer i 15 de març a les 21h.
• Colònies: 4, 5 i 6 de juny
• Festa de Fi de Curs: 12 de juny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *