> Fotos de la sortida a la neu 2010 (Alberg de Planoles i La Molina)

La sortida que vam fer el cap de setmana a la neu va anar molt bé i si no pregunteu-li a la Nuri Garcia que haurà d’estar tres setmanes amb la cama enguixada. Que bé que s’ho va passar fins aquell moment! Fora bromes i amb molt records per la Nuri de part de tothom, la sortida va estar molt bé i han quedat ganes de repetir. Us pengem algunes fotografies, i si en teniu més, no dubteu a enviar-nos-les.

La Nuri abans de lesionar-se. Fotos d'Olga Alendrote. Feu click a la imatge per veure tot l'album

 

Fes clic a la foto per veure més fotos

 
Fes clic a la foto per veure més fotos

 

Hi ha 2 comentaris

  1. Moltes gracies Jordi! Pero no les necessito ja en tinc unes, a més no estic enguixada nomes porto una vena d’aquella molt gruixuda, desde els dits fins al genoll. Pero no os penseu q se m’han tret les ganes de repetir l’any q ve. Molts petons per tots, ens ho vam passar de conya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *