Acta núm. 5 del curs 2009-2010


Núm. de la sessió: 5ena. Dia: 18.gener.2010. Hora: de 21:45 a 23:40h. Lloc: Aula de música
Assistents: Pedro Martínez, president. Flori Cuestas, tresorera. Pilar Campos, secretaria. Montse Gerona, vocal
A més, hi ha assistit aproximadament 11 socis i sòcies.

Ordre del dia:
1. Valoració de la Festa de Nadal.
1/ En Pedro comenta que es pot considerar tot un èxit, va haver molta participació malgrat les temperatures força baixes, per primer cop es va acabar la xocolata, va haver animació (organitzada per la Brúixola) des del començament , la gent va anar venint molt esglaonadament. Es constata que es tracta d’una festa molt arrelada a la nostra escola.
2/ Respecte a la novetat introduïda aquest any de recollida de joguines i aliments per la Creu Roja també es pot considerar un èxit, aproximadament un total de 80 famílies hi varen fer aportacions.
Es comenta que la nostra escola ha estat pionera en fer aquesta recollida i que s’intentarà parlar amb la FAPAC per organitzar-ho el proper any a més escoles.
2. Taller de Risoterapia.
La Flori que hi va assistir ens comenta con va anar aquest taller.
Es va fer el passat 9 de gener, finalment van ser 11 assistents perquè van fallar dos dels inscrits, es va fer a l’aula de música i els nens que van venir amb el seus pares es van quedar a càrrec de la Montserrat Vives al gimnàs.
Va ser molt interessant , va durar aproximadament una hora més del previst, tothom va quedar molt content: tant els assistents com la Dolors.
L’objectiu de la risoterapia és aconseguir entre d’altres coses cert equilibri emocional.
Es comenta que podria estar bé organitzar un altre taller de risoterapia cap el mes de maig.
3. Les xerrades d’A.I.D.E.:
En Pedro comenta que encara tenim pendents les xerrades que ens pertoca que vinguin a fer D’A.I.D.E. per ser-ne membres associats. Busquem temes i dades i acordem:
22.Febrer a les 21h : Jugar i aprendre
15.Març a les 21h : Equip bàsic per ser eficaç i passar-ho be educant
4. Sortida a la neu:
L’AMPA ja ha fet la paga i senyal per fer la reserva de l’alberg.
Demà 19 de gener es passarà una circular per fer el pagament, el preu és el mateix per adult que per nen més gran de 3 anys i inclou: sopar dissabte, esmorzar i dinar diumenge i les activitats. Hi haurà de temps fins el 5 de febrer per fer el pagament.
Dissabte ens podem dur el dinar o fer un menú a l’alberg (s’hauria de fer la reserva prèviament).
Per la gent que va amb autocar l’hora de sortir serà 8:00, els que vagin en cotxe haurien d’arribar a les 11:00 per començar les activitats. Si tenim neu suficient tot es farà vora l’alberg sinó ens haurem d’anar on faci falta.
A partir de dimecres i fins el 10 o 12 de febrer es vendran els tiquets per la gent que només vingui a passar un dia.
5. Festa de Fi de curs.
Es comenta que com ja es va decidir fer la festa com el curs passat, en buscar dates ens hem trobat que només hi ha possibilitat de fer-la el 12 de juny a la mateixa casa, on ens trobarem un parell de novetats: circuit de quads (per nens) i més ponts en el circuit d’aventura.
6. Colònies:
Aquest any les colònies es faran a la casa Eurostage a Caldes d’Estrac (http://www.eurostage.es) els dies 4,5 i 6 de juny
7. Novetats en el programa de descomptes:
S’han incrementat les ofertes gràcies a la possibilitat de compra immediata al disposar del carnet com a membres de l’AMPA.
Hi ha dues noves: Taller de cotxes Egarwagen a la Ctra.de Rellinars i a la Matalasseria Garriga a la Rambla.
8. Precs i preguntes.
1. Montse Gerona comenta que aquest any les mestres de 6é volen desvincular la festa dels seus alumnes que fins ara s’organitzava entre l’escola i l’AMPA i ara volen fer-ho per separat.
L’AMPA normalment dona suport econòmic i d’organització als pares voluntaris que volen muntar la festa, però aquest any no hi ha voluntaris, osígui que malauradament no es farà res a banda del que els hi organitza l’escola.
2. La Núria comenta la reunió a la que va assistir com a membre de la Comissió del Mapa Escolar a la FAPAC: Entre d’altres qüestions va comentar que aquest any es manté la possibilitat d’escollir entre els 4 IES (Torre del Palau, Terrassa, Nicolau Copernic i Montserrat Roig) però el proper curs ja no. També es constata que quan s’hagin d’incorporar els nens nascuts l’any 2000 a secundària hi haurà problema de places escolars.
El president aixeca la sessió, de la qual, com a secretaria , estenc aquesta acta amb el vist-i-plau del president.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *