Acta núm. 4 del curs 2009-2010Núm. de la sessió: 4a., Dia: 14.desembre.2009. Hora: de 21:30 a 23:00h.Lloc: Aula de música
Assistents: Pedro Martínez, president. Flori Cuestas, tresorera. Montse Gerona, vocal
La Pilar Campos (secretària) excusa la seva assistència. A més, hi ha assistit aproximadament 9 socis i sòcies.
Ordre del dia:
1. Decoració de la nova seu de l’AMPA.
En Pedro plateja el tema de decorar el despatx de l’AMPA per donar-li una mica més de caliu, es decideix parlar amb la Carmina de Manetes per preguntar-li com fer el motlle per pintar les mans dels participants a la festa que es vol fer d’inauguració.
2. Festa de Nadal.
En Pedro explica que ja està tot acordat amb la Brúixola, empresa que ens donarà un cop de ma amb el tema de l’animació i els patges. El tema de la xocolata també està tancat amb la mateixa gent que ens ho va fer el darrer any. Segons el temps que faci (plogui o no) muntarem una estructura al pati principal o al porxo del gimnàs i el menjador.
Es demanen voluntaris per preparar-ho tot diumenge, s’ofereixen alguns pares i mares i son convocats a les 9:00h.. També comenta en Pedro que s’ha informat de la convocatòria de la festa als mitjans de comunicació locals per si volen venir.
Amb la gent de la Creu Roja s’ha quedat el mateix diumenge cap a les 13:00h. perque vinguin a recollir tot el que hagin dut les famílies.
3. Explicació del taller de Risoteràpia.
Desprès de parlar amb la Dolors Navarro, que és la noia que farà el taller en un sol dia (dissabte 9 de gener) perquè es creu que fer-ho en un sol dia ampliarà l’afluència dels pares i mares, enlloc de fer-ho en 4 o 5 dies; també es diu que l’assistència mínima haurà de ser de 14 persones.
4. Comentaris sobre la jornada: l’Aventura del Tió.
En Pedro dona la paraula al responsable de la Comissió del Tió que ens informa de que tot va anar molt bé, que va haver força participants fins i tot més que el darrer any. També comenta que algunes famílies no varen entendre que havien de dur cotxe i que finalment no va ser possible ubicar a tothom i malauradament alguns no varen poder anar a fer l’activitat. Es comenta d’explicar-ho el proper any una mica més detalladament.
En Pedro demana que enviïn fotos per penjar-les al blog.
5. Nou horari escolar pel curs 2010-11.
En Pedro ens comenta que s’ha comunicat per part d’Ensenyament que durant el proper curs 2010-2011 canviarà l’horari escolar. S’introdueix una setmana de vacances durant el mes de febrer (o començaments de març) i s’avança el començament del curs una setmana per compensar-ho i també suprimeix la possibilitat de fer jornada intensiva durant el mes de juny prèvia aprovació a Consell Escolar. També es comenta que es mirarà les opcions que podem oferir com a AMPA perque les famílies puguin resoldre la problemàtica que els hi pugui ocasionar el nou calendari escolar.
6. Pressupostos participatius de l’Ajuntament: pas de vianants.
La setmana passada varen sortir publicades en alguns mitjans de premsa local, les propostes escollides per passar a l’última fase (votació popular) dels pressupostos participatius.
La nostra escola mitjançant alguns pares i mares havíem sol•licitat la col•locació d’uns passos de vianants elevats al Passeig 22 de juliol (enfront l’escola) per motius de seguretat.
Malauradament no ha pogut ser, la nostra proposta no ha passat la darrera selecció. Un cop perduda aquesta oportunitat tornarem a l’estratègia inicial i demanarem una reunió amb el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament, per tornar a insistir en la importància que te per total la comunitat educativa de la nostra escola. Continuarem informant de com van les coses.
El president aixeca la sessió, de la qual, com a secretaria , estenc aquesta acta amb el vist-i-plau del president.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *