> Carnestoltes 2010, encara hi ets a temps


Hem estat treballant en la disfressa i després de molt buscar (empreses col.laboradores, ofertes, favors…) i remenar hem pogut aconseguir un preu que desafia a la crisi: 10€ pels adults i 9€ per els nens i nenes.
Si encara no us heu apuntat encara hi sou a temps. De moment som prop de 70 persones.
Només cal que feu l’ingrés al següent compte corrent abans del 14 de desembre:  3058 0543 51 2720001697 amb la paraula Carnestoltes, el nom del vostre fill o filla, el curs que fa i que ingresseu l’import total segons el número de participants que sereu.Hi ha 2 comentaris

  1. Hola,
    no tinc present quines dates haviem d’anar a l’escola per preparar les disfresses i la comparsa, i no ho he trobat a la web de l’AMPA. Em podrieu informar i potser penjar-ho a la plana principal de la web.
    Gracies,
    Albert

  2. Hola Albert,
    este viernes a partir de las 17:00h en la sede del ampa, los que estén apuntados a la comparsa , pueden venir para adelantar trabajo cortando las telas. Será el domingo 24 de enero a las 10.00h. cuando tendríamos que quedar todos en el colegio para la confección del disfraz. Por último el domingo 7 de febrero , también a las 10:00h, volveríamos a quedar para dar los últimos retoques a los disfraces y ensayar el baile. Todo esto lo iremos poniendo en el blog, según vayan llegando las fechas. Tambíen pondremos la información en la puerta, para aquellos que no tengan acceso a internet.Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *