> Piscina

aigua-color Finalment s’han apuntat 33 nens i nenes a l’extraescolar de piscina del curs vinent, que com ja sabeu es farà al Club Egara. Amb aquesta quantitat de nadadors només es pot fer l’activitat un dia a la setmana i serà dimecres (hi havia més nens apuntats per aquest dia que per dijous). El grup està ja totalment tancat però hem obert una llista  de reserva per si algú es dona de baixa d’aqui al 7 d’octubre, que és quan comença el curs de natació.

Si esteu interessats en formar part de la reserva, deixeu als comentaris d’aquesta entrada les vostres dades i si algú es dona de baixa us ho farem saber. Tindrà prioritat el primer que s’apuntat i així consecutivament.

Hi ha 17 comentaris

 1. Hola,
  después de las últimas bajas y correspondientes sustituciones, el primer reserva en la lista de piscina es
  Hugo Ortiz Xapelli. En caso de alguna nueva baja contactaremos con sus padres .Gracias.

 2. Hola, perdón por el retraso en la respuesta, pero ha habido un problema técnico.
  El último día para pagar el segundo trimestre de piscina , es el 20 de diciembre. El importe son 147 euros y el ingreso hay que hacerlo en cajamar ( la cuenta de siempre).Recuerda que tienes que poner el nombre y curso del niño-a y la palabra piscina.
  Hasta luego.

 3. Si em poguéssiu recordar quin és el següent plaç per pagar el segon trimestre de piscina i quin és l’import que s’ha de pagar, em faríeu un favor, ja que se m’ha extraviat el paper que vau passar a començament de curs.
  Gràcies i bona nit!

  Sonia

 4. Hola!

  Estic interessada en l’activitat d’extraescolar de piscina i per tant voldría que m’apuntèssiu a la llista d’espera.

  El non de la nena: Marina Silva Carreño.
  Curs: P-5A.

  Gràcies.

 5. ESTER XAPELLI

  Hola soy la madre de Hugo Ortiz, y estamos interessados en la extraescolar de piscina y queremos entrar en la lista de reserva

  HUGO ORTIZ XAPELLI P3 B MARIETES.

  Muchas Grácias.

 6. Hola,
  se ha producido una baja en la lista de piscina y hemos procedido a contactar con los reservas. Mariona Meya no ha estado interesada y hemos contactado con la familia de Anna Escamilla que si que lo ha estado y por lo tanto pasa a ocupar la plaza de piscina. Ahora la primera reserva será Dalia Jordán Millán.

 7. oeoeoeoeoeoe!!!
  He conseguido entrar aqui!!!
  Quiero apuntar a mi hija Paula Banús Pérez de 2ºA al curso de natación.
  Gracias

 8. Begoña Fernández

  Hola, por favor apuntad a mi hija en la lista de espera
  de piscina.

  Nombre:Claudia Monterroso Fernández
  Curso:2º

  Gracias.

 9. Hola,
  voldria apuntar la nostra filla a la llista de reserva de PISCINA.

  Nom: Dalia Jordan Millán
  Curs: P3

  Moltes gracies i a reveure,
  Albert

 10. Hola,
  se ha producido una baja en piscina y por lo tanto se ha procedido a contactar con el primer reserva ( Lluc Agustí Correa), como nos ha dado una respuesta afirmativa , pasa a entrar dentro de la extraescolar de piscina, por lo tanto la primera reserva será ahora Mariona Meya López.
  Gracias.

 11. Bona nit,

  Apunteu, si us plau,a la filla a la llista d’espera de la extraescolar piscina.

  Nom de la nena: Anna Escamilla Mateu
  Crus: 1er

  Moltes gràcies ,

 12. Hola,
  Si us plau apunteu-nos a la llista de reserva de piscina

  Nom de la nena: Mariona Meya López
  curs 2009-2010: P3

  Salut!

  Jordi

 13. Hola vamos a cambiar el sistema de la lista de reserva.Como la familia de Lluc nos ha enviado en comentarios sus datos, hemos pensado que continuaremos así.Es decir no hace falta que nos envieis un correo a la direccion que os indicabamos, sino que directamente en comentarios expreseis vuestra solicitud. Por lo tanto Lluc es el primero en la lista de reserva y todos los que vayais dejando vuestros datos en comentarios, ireis formando la lista de reserva, a medida que vayan llegando. De esta manera todos podreis ver en que posición de la lista estais, ya que los comentarios van quedando ordenados por orden de llegada.
  Si aun así alguién tiene alguna duda que nos envie un correo a : correu@frampa.com
  Gracias.

 14. Bona tarda,

  Estic interessada per la inscripció a la llista d’espera de la extraescolar de piscina, el Lluc començarà el curs vinent a P3, quedant a la espera de la vostra resposta.

  Nom del nen: Lluc Agustí Correa
  curs: P3
  Nivell: dofí groc

  Agraïda anticipadament

  Ruth Correa

 15. Hola desde hoy mismo queda abierta la lista de reservas para la actividad de piscina. Pensad que los pagos se harán trimestralmente y por lo tanto aunque ya tengamos lleno el primer trimestre, puede ser que para el segundo o el tercer trimestre se produjesen bajas, en ese caso entraría en vigor la lista de reserva. Para entrar en la lista de reservas desde hoy mismo se puede mandar un correo a correu@frampa.com, nosotros contestaremos a ese correo asignando un número de reserva.En el caso de baja se consultaría la lista de reserva según el orden establecido.
  Gracias.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.