3era. Acta


Núm. de la sessió: 3era.
Dia: 16.novembre.2009
Hora: de 21:35 a 23:00h.
Lloc: Aula de música

Assistents:
Pedro Martínez, president, Flori Cuestas, tresorera, Montse Gerona, vocal, Ma Pilar Campos. Secretaria
A més, hi ha assistit aproximadament 18 socis i sòcies.

Ordre del dia:

1. Presentació de la nova seu de l’AMPA: En Pedro ens ensenya el nou despatx de l’AMPA que es aproximadament de la mateixa mida que l’anterior, te calefacció i les portes són totalment transparents, cosa que haurem de modificar d’alguna manera perquè no es vegi tot.

També ens comenta que l’Ajuntament ja està al cas i         que probablement aquesta setmana ja faran arribar les pilones que hi ha al carrer Frederic Soler fins a  la cantonada del carrer Ausias March.

2. Sortida d’hivern (modificació de lloc i preu): S’ha hagut de fer un canvi de lloc perquè hi havia molts interessats en anar tot el cap de setmana i al alberg de la Molina no ens podien oferir més places. Finalment anem a l’alberg de Planoles i s’ha fet una pre-reserva de 100 places de les que ja hi ha cobertes unes 95.

L’únic problema amb el que ens podríem trobar es que ens haguéssim de moure fora de Planoles en cas de que allà no hi hagués neu.

Aquest canvi ens afavoreix perquè surt millor de preu. Ens passaran una circular per dir l’import a ingressar per fer la reserva en ferm, la resta s’haurà de pagar uns quants dies abans de la sortida.

3. Nadal solidari: Es farà igualment el tema dels patges reals, però a banda d’això es vol introduir un caire més solidari i s’ha parlat amb un representant de la Creu Roja a Terrassa per veure si podem fer alguna amb ells.

Finalment es recolliran joguines “noves” i menjar (preferiblement nadalenc: bombons, torrons, neules, etc., però també podran ser aliments més quotidians).

Es passarà una circular on s’explicarà tot, la festa serà diumenge 20 de desembre.

4.  Oferta per fer un curs de Risoteràpia: En Pedro ens explica la proposta de l’Elvira de fer un curset de Risoterapia per pares; explica els objectius i finalitats del curs, el faria Dolors Navarro i en principi constaria de 9 sessions (2 setmanals) d’una hora i mitja de 20,30 a 22h aproximadament, i haurien d’haver un mínim de 14 inscrits.

La Flori pregunta si la Dolors ens podria fer una sessió informativa i una petita demostració  perquè la gent valori si fer o no el curset.

5. Nova comissió de Carnestoltes: En Pedro comenta que finalment s’ha creat una nova comissió per organitzar la participació dels socis de l’AMPA a la Rua Infantil del Carnestoltes de Terrassa.

Varen fer una reunió a la que varen assistir aproximadament unes 10 persones i ja tenim uns 80 interessats en participar.

Un cop escollida la disfressa, s’està elaborant el pressupost de la mateixa per passar a comunicar l’import i començar a recollir els diners.

Així doncs aquest tema ja està tot lligat.

6. Nova comissió per anar a buscar el Tió: Aquest any s’encarrega un altre pare d’organitzar la sortida del Tió, probablement es farà també al Bosc de Can Deu i serà el diumenge 13 de desembre.

En Pedro els hi demana que facin fotos per penjar-les al Blog

7. Precs i preguntes:

Es pregunta per l’estat de les obres i en Pedro ens fa cinc cèntims.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *