> Anem a la neu?

parque-de-nieve-primeros-pinos-en-neuquen

Tenim una nova proposta a fer-vos, què us sembla fer una escapada a la neu pares i fills?IMPORTANT: NOMÉS QUEDEM 20 PLACES LLIURES PER QUI VULGUI PASSAR LA NIT A L’ALBERG. TOTES LES INSCRIPCIONS FETES ABANS DEL 23 D’OCTUBRE ESTAN RESERVADES

Quan? 20 i 21 de Febrer 2010

On? Alberg Mare de Déu de les Neus (La Molina)

Què farem? Activitats amb monitors com: veure els trineus tirats per gossos, carreres d’orientació, concurs de ninots de neu, tallers, jocs d’interior, pujar amb telecabina a Tossa, jocs de neu, gimcana exterior, etc.

Les activitats estan guiades, organitzades i animades per BRUIXOLA:

Quan anar-hi? Què ens costarà? Com anar?

 • De dissabte a diumenge, dormint a l’alberg. L’alberg només disposa de 60 places per dormir. La reserva de places la farem en funció de l’ordre d’inscripció de les famílies.

  • Els preus són: 42 €/persona per majors de 26 anys i 35 €/persona pels menors de 26 anys.

  • Inclou el sopar de dissabte, el dormir a l’alberg, esmorzar i dinar de diumenge així com les activitats de dissabte i diumenge.

 • Dissabte o Diumenge, aquestes famílies caldrà que es duguin el seus àpats. El cost de les activitats és de 3 €/persona i dia (ja us direm més endavant com es farà la venda dels tiquets)
 • Desplaçament en vehicle propi o en Autocar (en aquest cas cal marxar dissabte i tornar diumenge, i quedar-se a dormir a l’alberg) per 15 €/persona anar i tornar

Fes la teva reserva abans del 30 d’octubre deixant aquesta butlleta a la bústia de l’AMPA.

A partir de l’1 de novembre contactarem amb les primeres 60 persones que es quedaran a l’alberg a dormir per tal que facin efectiva la seva reserva amb un ingrés 40 €/família. En cas de que no us contactem voldrà dir que les places ja estan plenes i només podeu pujar però sense l’estada a l’alberg.

butlleta neu


Hi ha 2 comentaris

 1. Hola María,
  los adultos también pueden hacer las actividades , aunque habrá algunas que igual son para niños-as pequeños. Cuando pongamos a la venta los tikets de actividades , tendrás que comprar tantos como mienbros de la familia( adultos o niños-as) , quieran hacerlas.
  Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *