> Carnestoltes 2010: es busca comissió organitzadora

Carnestoltes 1915
El gremi d'artistes va guanyar el primer premi del Carnestoltes de Terrassa l'any 1915 amb aquesta comparsa

La Comissió organitzadora del Carnestoltes d’anys passats ens demana que publiquem aquest comunicat al blog.

Benvolguts companys i companyes de l’AMPA,

Després de quatre anys consecutius de feina, il·lusió i responsabilitat, els membres “permanents” de la Comissió de Carnestoltes, hem decidit passar el relleu, una mica per cansament, però també creiem que seria bo un canvi d’aires i noves idees, aspectes fonamentals per una Comissió en que la imaginació i les capacitats plàstica, estètica i organitzadora són fonamentals.

Animem als membres de l’AMPA a considerar l’oportunitat de donar una empenta nova a aquesta activitat que crea tanta complicitat entre pares i nens de diferents cursos , i que si be, necessita de força dedicació dona a canvi moltes satisfaccions.. i sinó mireu les fotos de les Rues d’anys anteriors (Varem guanyar el tercer premi en dues de les tres ocasions en que el temps ens va permetre sortir).

Si us animeu a tirar endavant la participació de l’AMPA del CEIP França a la Rua Infantil d’enguany podeu comptar amb nosaltres per passar-vos la informació de la que disposem.

ANIMEU-VOS és una experiència molt enriquidora!!!!!

Montse Jiménez i Ma Pilar Campos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *