> Aniversaris a la classe dels “Ossos Pandes” (P5)

feliz-cumpleanos
Un Grup de mares i pares de P5 d’han organitzat de cara a la celebració dels aniversaris dels nens i nenes de la classe. Us transcrivim el correu que ens han enviat:

Benvolgudes mares i pares,

Som un grup de famílies de la classe dels ossos pandes de P5 que us volem proposar celebrar les festes d’aniversari dels nostres fills i filles de manera conjunta.

Així, els pares i mares dels nens i nenes que convoquin la festa es repartiran les despeses (menjar, pastís…) i les feines d’organització (buscar emplaçament, fer la convocatòria, preparar activitats, fer el berenar…). A més, d’aquesta manera serà possible convidar a tots els membres de la classe.

En un principi, creiem que podríem fer quatre festes durant el curs repartides de la següent manera i que cada grup organitzador ja ho determinaria:

Octubre, per celebrar els aniversaris dels mesos d’agost, setembre i octubre.

Desembre o gener per celebrar els aniversaris dels mesos de novembre, desembre i gener.

Març o abril, per celebrar els aniversaris dels mesos de febrer, març i abril.

Juny, per celebrar els aniversaris dels mesos de maig, juny i juliol.

Si us interessa la proposta, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic tot indicant el vostre nom, el del vostre fill i filla i la data del seu aniversari així com el vostre contacte. També ho podeu fer per telèfon. mhuguet@punticoma.com o bé el 656.41.92.51 (Mariona Huguet)

Ep! Ja estem començant a preparar la festa de l’octubre!

Una abraçada i bon inici de curs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *