> Reordenació del trànsit als voltants de l’escola

Durant el mes d’agost, l’Ajuntament de Terrassa a reorganitzat el trànsit al voltant de l’escola. Us transcribim la notícia complerta que surt a la web terrassa.cat i us adjuntem un plànol per tal que si heu d’acompanyar els nens i les nenes amb cotxe a l’escola no us feu “lios”.

Canvis de sentit al barri de Ca n’Aurell

3-8-2009

  • Obres: Senyalització de la nova reordenació del trànsit del barri de Ca n’Aurell
  • Lloc afectat: barri de Ca n’Aurell
  • Data d’inici: 3 d’agost de 2009

Els treballs de senyalització de la nova reordenació del trànsit del barri de Ca n’Aurell es perllongaran al llarg de tota la primera setmana del mes. Destaquen els canvis de sentit del carrer de Pi i Maragall, que passarà a ser en sentit descendent, i del carrers del Bruc i de Fra Bonaventura Gran, els quals passaran a ser en direcció est cap a la Rambla d’Egara. Aquesta modificació també comportarà el canvi de banda d’estacionament a diversos trams de carrer.

L’objectiu de la reordenació és adaptar la mobilitat del barri al tall de la Rambla d’Egara i la nova situació del carrer de Pare Llaurador, que passa a tenir un únic sentit de circulació quan finalitzin les obres de remodelació que s’estan portant a terme.

La reordenació s’ha portat a terme amb al següent calendari:

  • Dilluns dia 3 d’agost: carrers Fra Bonaventura Gran, Bruc i Martí Díez
  • Dimarts dia 4 d’agost: carrer Pare Llaurador
  • Dimecres dia 5 d’agost: carrers Pi Margall i Frederic Soler (tram Nord, el tram Sud del carrer Frederic Soler es farà efectiu al finalitzar l’obra del carrer de Pare Llaurador)
  • Dijous dia 6 d’agost: carrer Comerç
  • Divendres dia 7 d’agost: carrer Pitàgoras

canvis_sentit_canaurell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *