> Extraescolars 2009

nen sortint del cole
Us recordem que els propers dimecres i dijous (2 i 3 de setembre), es realitzarà la segona tanda d’inscripcions a les extraescolars. L’horari serà de 17, 15 a 18, 15 a l’entrada del Passeig 22 de Juliol. Us recordem que el termini per pagar les pre-inscripcions és l’1 de setembre pels que ja heu fet reserva d’activitats.

Hi ha 3 comentaris

 1. Hola Ericka,
  las actividades extraescolares están funcionando desde ayer lunes. Por lo tanto si tu hermana está apuntada a alguna extraescolar esta semana ya la hará.

 2. Hola bona nit.
  Estic interesada en apuntar a la meva filla Carlota Yanyun Aragones Magriña de P4-B a l’activitat extraescolar de Kicalma que es realitza els dilluns. M’agradaria saber si queden places lliures, i si es aixi, quins pasos he de seguir per fer la inscripcio, pagament…
  ja tinc omplert el full d’incripcio, pero que mes he de fer?
  A l’espera d’una resposta
  Atentament Mireia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *