11ena. Acta

acta 11 sessióActa de l’AMPA del CEIP França
Núm. de la sessió: 11ena.
Dia: 11.Juny.2009
Hora: de 21:50 a 00:30h.
Lloc: Aula de 3er B
Assistents:
Pedro Martínez, president
Flori Cuestas, tresorera
Montse Gerona, vocal
Ma Pilar Campos. Secretaria
A més, hi ha assistit 8 socis i sòcies.

Ordre del dia:
0.Abans de començar pròpiament la sessió, l’Elvira posa en coneixement de tots que el seu fill durant la tarda d’avui ha agafat del terra de l’acera del carrer Pi i Margall que dona a l’entrada de mercaderies de l’escola una xeringa plena de sang. Demana que des de l’AMPA es demani a qui correspongui (ajuntament, policia local, etc) que s’escombri més sovint i que es vigili més.
En Pedro diu que entre avui i dilluns mirarà de fer alguna cosa.
1.Resultat definitiu del judici pel servei d’acollida: El recurs presentat pels advocats de la Lluïsa (antiga responsable del servei d’acollida) en contra de la sentència dictada pel jutge a favor de l’AMPA no es va ratificar dins el termini estipulat, per la qual cosa es dona el tema per acabat. Igualment l’AMPA ha d’assumir les despeses de l’advocat que ens va representar.

2.Mini olimpíades: Ja està tot gairebé organitzat, el Manel d’educació física s’ha fet càrrec pràcticament de tot.
Es faran dos grups: De P3 a 2n i de 3er a 6é. El primer grup farà les activitats amb un esperit més lúdic i el segon que s’organitzarà en grupets de 4 o 5 nens ho farà amb un esperit més competitiu i en aquest se’ls hi concediran medalles.
Es farà al pavelló i a les pistes de Can Jofresa i les activitat seran: Mini bàsquet, handbol, futbol, etc.
Aproximadament a les 13h. es donaran les medalles i l’obsequi que s’ha comprat (cantimplores serigrafiades amb el logo de la secció esportiva del França).
Hi haurà monitors especialistes per dirigir totes les activitats, però farà falta la col•laboració d’aproximadament uns 6 pares per acompanyar als nens petits a fer cada canvi d’activitat. De moment es presenten 3 voluntaris i es diu que es passarà un e-mail per que surtin els que falten.
El tema de l’esmorzar que es donarà als nens al final anirà a càrrec del bar de Can Jofresa perquè han fet una bona oferta, els entrepans seran de: pernil dolç, formatge i fuet, també es donarà aigua.
Aquest any també s’ha fet la comanda al Carrefour: aigua, isostar (o similar)i coses per la festa de 6é. Tot això aniran a buscar-ho en Pedro, l’Angel i la Montse.
3.Concurs fotogràfic “Estiu del França 09”: La idea podria ser que cada família que vulgui participar enviï una foto al correu de l’AMPA per desprès penjar-les al blog, es podrà fer des de l’1 de juliol al 31 d’agost.
Es decideix que a l’hora de donar els premis es faci a manera de sorteig entre els participants. Els premis serien:
•1er. Cap de setmana en un hotel de la Costa Brava o Daurada en règim d’ allotjament i esmorzar / ofert per Avui Viatges.
•2on. Sopar en un restaurant a concretar
•3er. Segurament un lot de llibres /ofert per alguna de les llibreries que col•labora amb l’AMPA.
4.Festa de Fi de Curs: Finalment participaran 277 persones (153 grans i 124 petits) dels que es quedaran a dinar uns 180 el menú que ens ofereixen a la casa de colònies i la resta faran pic-nic , encara no es segur si el dinar es farà al menjador o a unes carpes que instal•laran a l’exterior de la casa.
L’hora màxima per marxar de la casa seran les 19h.
5.Extraescolars 2009-2010: Aquest migdia (11-06-2009) s’ha reunit la Comissió d’extraescolars del Consell Escolar per parlar de la proposta de l’AMPA per fer diferents activitats durant el curs 2009/2010.
Les que durant aquest curs no han funcionat ja no es proposen (coral, música, etc.)
S’ha de tenir present que si alguna de les activitats proposades no te suficients inscrits no es realitzarà.
Les activitats acceptades des de l’equip directiu son:
•El servei d’acollida seguirà igual: preus, espais, empresa organitzadora.
•Esplai: de P3 a P5 tindrà un esperit més lúdic i de 1er a 6é serà com un racó d’estudi. Els preus seran de dos tipus: de setmana sencera o de dos dies.
•Psicomotricitat: Hi havia certa reticència per deixar-nos l’aula de psicomotricitat però finalment ens han donat el vist i plau.
L’Elvira mostra la seva disconformitat respecte al canvi de dies en que es farà aquesta activitat respecte al curs 08/09. Entre tots mirem les possibilitats de deixar-ho tal com estava i que continuïn encaixant la resta d’activitats.
•Hip-hop: Es farà a Fusion Style degut a la manca d’espais per motiu de les obres a l’escola, els monitors vindran a buscar als nens a l’escola i els pares els recolliran directament al Fusion.
•Ballet: Funcionarà igual que el Hip-hop.
•Patinatge seguirà igual que el curs 08/09.
•Bàsquet només es farà per nens de 3er a 6é aconsellat per en Manel d’educació física.
•Tenis taula (pin pon): els nens que facin bàsquet podran optar a fer aquesta activitat gratuïtament.
•Piscina: Aquesta activitat ja està tancada, la faran 33 nens els dimecres.
•K – Kalma es farà en dos grups de P3 a 1er i de 2on a 6é.
•Iniciació a l’esport: serà l’activitat que continuaria per edat a psicomotricitat.
Dilluns es passarà una circular per informar de tot això a les famílies , les inscripcions es faran dimecres 17 i dijous 18 de juliol i també dimecres 2 i dijous 3 de setembre. Les inscripcions fetes al juliol i no pagades a 1 de setembre quedaran anul•lades, també s’haurà hagut de pagar la quota de l’AMPA i l’assegurança.
Durant el proper curs a les jornades matinals de dissabte que organitza el Consell Comarcal de l’Esport només podran assistir els nens que facin activitats extraescolars relacionades amb l’esport i potser també els petits (a partir de P4) que facin psicomotricitat. El proper curs aquesta norma serà molt més estricta, perquè el darrer any va haver molta saturació a les activitats.
6.Carnet de soci de l’AMPA: La Montse Gerona ha fet dos possibles dissenys i entre tots escollim un de color vermellós. Serà vàlid durant tres cursos però s’haurà de validar cada curs.
El president aixeca la sessió, de la qual, com a secretaria , estenc aquesta acta amb el vist-i-plau del president.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *