> 10ena. Acta de l’AMPA del CEIP França

acta 10 sessióActa de l’AMPA del CEIP França

Núm. de la sessió: 10ena.
Dia: 14.Maig.2009
Hora: de 21:40 a 23:40h.
Lloc: Aula de 3er B

Assistents:
Pedro Martínez, president
Flori Cuestas, tresorera
Montse Gerona, vocal
Ma Pilar Campos. Secretaria
A més, hi ha assistit 7 sòcies.

Ordre del dia:

1. Punt extraordinari: L’Eva la mare que està organitzant la festa de 6é comenta que la persona que estava fent el cd de les fotos ha perdut tota la informació i que ara ho esta fent un estudiant d’imatge i so per 5€ la còpia enlloc de 10€ com era abans.
La festa de 6é es farà el dia 23 de juny quan arribin d’excursió.
2. Informació de l’estat de les obres: Sembla que la data aproximada d’acabament de les obres pot estar al voltant del Nadal, moment en que només faltaria l’enderrocament del edifici de p4-p5 i la construcció de les dues pistes de bàsquet.
3. Valoració del programa de descomptes: Ja tenim 5 empreses que ofereixen descomptes i que consten al blog. Ja hi ha pares que estant demanant informació al respecte.
Hi ha en marxa 4 negociacions més, com per exemple una escola de ball que hi ha al carrer sant Gaietà i que funciona com una mena de club social, es poden fer sopars pers grups, llogar sales, fer cursets de ball, etc. També s’està intentant arribar a un acord amb: Manetes, Gimnàs Tao-Do, Escola de Teatre Les Pisanes.
De moment no hi ha res previst amb empreses que impliquin una compro immediata perquè no tenim cap identificació (carnet) de membres de l’AMPA, s’està mirant de fer de cara al proper curs.
Es passarà una circular a finals de maig i al setembre per informar de tot això i també es puntualitza que és interessant anar mirant el blog perquè constantment s’està actualitzant.
4. Anglès per P4 i P5, resultats de la consulta: En principi hi ha 23 famílies interessades. Es vol que independentment del nombre de nens la “ratio” per grup sigui la mateixa que International House ens va oferir. S’està acabant de mirar el tema de la responsabilitat dels nens durant la franja horària que duri l’activitat perquè quedi ben resolt entre ISS i IH, això es farà de forma oficial per evitar possibles problemes.
Es farà una reunió el 25 de maig amb els interessats.
5. Problemes amb la potència de l’electricitat: Hi ha hagut un greu problema amb la llum, l’escola encara te 220v com un habitatge i no a 380v trifàsic com hauria de ser. La connexió s’hauria de fer des de la Rambla i costaria aproximadament 45.000€ que assumiria l’Ajuntament, però no es pot fer fins que les obres estiguin finalitzades, per altre banda FECSA no vol augmentar la potència només de mitja escola perquè podria ser força problemàtic, de moment s’ha de funcionar com fins aleshores.
De moment s’ha solucionat el problema de la cuina fent una connexió amb l’edifici on ara estan 3er i 4art, però no es podrà obrir l’aire condicionat dels mòduls de 1er i 2on (a data 26-05-2009 aquest problema ja està resolt).
6. Festa de Fi de Curs, explicació del funcionament: No importa si s’ha fet o no pre-inscripció per poder assistir a la festa. La pre-inscripció que si es tindrà en compte es la de l’autocar, encara que s’obrirà una llista d’espera per veure si es pot omplir un altre.
La venda de tiquets començarà la setmana del 18 de maig, de dimarts a divendres (dos cops per cada entrada) i les dues següents setmanes en horari habitual del AMPA.
Hi haurà tiquets de diferents colors: només activitats, autocar, menú adult, menú infantil.
L’arribada a la casa pot fer-se a partir de les 9:30h., primer s’haurà de passar per la carpa d’informació on serem obsequiats amb una gorra per protegir-nos del sol i a les 11h començaran les activitats fins les 13:30h, de 13:30 a 15:30h, de 16 a 17:30 es farà una festa amb animació, podrem estar a les instal•lacions dins a les 19h.
7. Mini olimpíades, explicació i dates d’inscripció: S’ha variat la data i es faran el 20 de juny enlloc del 13. Es passarà una circular explicant el que es farà i les dates de les inscripcions. Tot ha estat organitzat per el Manel el professor d’educació física .
Cicle infantil i cicle inicial faran activitats més lúdiques i cicle mitja i superior una mica més competitives i amb entrega de medalles.
Es demanarà pressupost per veure si els entrepans els demanem al bar del pavelló o per veure si els fem nosaltres. Els monitors els portarà en Manel.
Per agrair la participació dels nens seran obsequiats amb una cantimplora marcada amb el logo.
L’hora prevista d’acabament de les activitats 13:30h.
La propera setmana els nens portaran la circular informativa de les mini- olimpíades.
L’Anna Benaiges proposa no associar jornades esportives, festa de reis, etc. amb un regal, doncs creu que en ocasions els nens assisteixen més a aquests actes per rebre un regal que per participar en l’activitat mateixa. Algú més es mostra a favor d’aquesta proposta i quedem de discutir-ho més endavant.
8. Precs i preguntes:
• Es comenta que fa uns dies es volia fer signar a uns pares que suposadament van arribar tard a dur als nens al matí a l’escola i ells afirmen que la porta ja era tancada a les 09:05h. Es demana que es pengin les normes d’horari d’entrades i sortides i possibles amonestacions a la porta de l’escola.
• En Pedro comenta lo del passos de vianants elevats que s’havien demanat des de l’AMPA, la Josefina que es la regidora del nostre districte diu que no hi ha pressupost per fer-los i que la única via que de moment tenim per intentar demanar-los es a través de participació ciutadana: s’ha de sol•licitar a nivell individual (quantes més vegades millor) i posteriorment es fa una votació per veure quina de les propostes es pot dur a terme. Al blog es farà un link per poder accedir a fer la proposta, també es repartiran fullets i també es pot accedir des de Terrassa.cat.
• L’Anna Martí comenta que va assistir a una reunió de la FAPAC en que es va comentar que s’han de renovar alguns càrrecs com el del representant de mobilitat que fins ara ho era en Pedro, precisament ell comenta que mai ha estat convocat a cap reunió i que no te cap problema per renovar aquest càrrec; també s’ha de renovar el del representant de Consell Escolar Municipal que ho era l’Elvira i tampoc te cap problema per continuar.
El president aixeca la sessió, de la qual, com a secretaria , estenc aquesta acta amb el vist-i-plau del president.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *