> Passos zebra elevats al Passeig 22 de Juliol a l’alçada del cole

the-simpsons-a-lo-beatles
En una reunió mantinguda amb la Regidora de Via Pública i Mobilitat, Lluïsa Melgares, des de l’AMPA vam demanar diferents mesures de seguretat al voltant de l’escola per augmentar la seguretat dels alumnes i les seves famílies a l’entrada i sortida de l’escola. Algunes de les demandes que vam fer ja s’han executat. Ara bé, la petició d’instal.lar passos de vianants elevats al Passeig 22 de Juliol per tal que els cotxes obligatòriament redueixin la velocitat, no s’ha fet. Ni es farà. L’Ajuntament no té pressupost per dur aquesta mesura de seguretat que nosaltres creiem que és molt important.
No està, però, tot perdut. L’Ajuntament ha presentat recentment un projecte de participació ciutadana en els pressupostos d’inversió de 4 milions d’euros. El projecte contempla que tots els ciutadans i ciutadanes de Terrassa majors de 16 anys i empadronats, poden fer totes aquelles propostes per millorar la ciutat que creguin que poden ser interessants. Quan s’hagin passat una sèrie de filtratges per taules participatives de districte i per una Comissió Ciutadana, els projectes finalistes els votaran tots els terrassencs i terrassenques de més de 16 anys.
Ara, el projecte està en fase de presentació de propostes i per això uns convidem a tots i totes a presentar la instal.alció dels passo elevats. A la pàgina web del l’Ajuntament, hi trobareu la informació sobre aquest projecte de participació ciutadana en el pressupost i una butlleta electrònica que podeu omplir i enviar .

Com més siguem, més força tindrem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *