> Avantatges econòmics pels socis de l’AMPA

rebajas-12
L’AMPA s’ha posat en contacte amb diferents empreses de la nostra ciutat per tal d’obtenir descomptes en els seus serveis a canvi de posar publicitat al blog i d’enviar una circular a tots els pares. Hi ha tres empreses que ja ens han ofert els seus serveis però estem a l’espera de poder confirmar d’altres. Sempre que hi hagi alguna novetat ho posarem al blog. Hem posat una pàgina independent amb aquesta mateixa informació al blog

El que cal fer per gaudir dels descomptes és identificar-se com a membre de l’AMPA del CEIP França (qui no sigui soci no pot optar a la rebaixa). L’empresa es posarà en contacte amb la Junta i quan aquesta validi al soci, s’aplicarà la rebaixa.
De moment tenim aquests serveis:

International House :

Dirección La Rasa 50.
Tel. 93.788.84.62.

Ens ofereixen un 15% de descompte a cada rebut,  ja sigui mensual o trimestral, per als cursos d’anglès , francès i alemany de qualsevol nivell, tant per cursos complerts o per intensius d’estiu. Aquesta oferta és vàlida per els alumnes del França, pels germans o per els pares i les mares, és a dir, per tota la família.

Aula de Música de Terrassa (antic Rock& Classics ):

Carrer d’Arquimedes 221.
Tel. 93.733.23.65.

Ens ofereixen matrícula gratuïta per qualsevol curs, tant el de tot l’any com el d’estiu. La matrícula gratïta suposa un 10% de descompte en el total dels cursos. L’oferta és per tota la família. També ens ofereixen col.laboració per poder realitzar activitats conjuntes a l’escola i la possibilitat d’oferir recolçament als mestres d el’escola, tant pedagògic com en instruments.
Club Egara

Club Egara:

Jacint Badiella 5.
Teléfono 93.735.27.09.

Ens ofereixen matrícula gratuïta per tota la família (avis i avies inclosos). Properament us direm altres aventatges qu epodrem obtenir, com ara passejos a cavall, descomptes al restaurant…Per començar no està malament!. Esteu atents al blog perque molt aviat anirem introduint més avantatges.
I si no sou socis de l’AMPA, correu a fer-vos-en! Val la pena!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *