> Informació sobre la piscina, la festa de final de curs i el Casal d’estiu

Deesprés de fer el recompte de butlletes rebudes sobre les activitats de piscina (extraescolar pel curs vinent), la Festa de Final de curs i el Casal d’estiu per tal de saber si es podien realitzar les esmentades activitats us podem dir que:
aigua-colorPer la PISCINA s’han pre-inscrit 51 nens i nenes pel que SI que es podrà fer. A principis de maig convocarem una reunió per explicar més detalls, definir exactament els preus (variaven una mica en funció del número de nens, però que ningú s’espanti que anem molt bé!).
rocodrom-castellnou-040Per la Festa de Final de Curs s’han apuntat 325 persones de 90 famílies (èxit total). A finals de maig o principis de juny es vendran els tiquets

     grupoEl Casal d’Estiu també es podrà fer. S ‘han interessat 35 nens i nenes. Properament convocarem una reunió per parlar dels preus i les diferents ocions que s’ofereixen (tot el dia, només matí, menjador…)

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *