> Quota del menjador dels dies 2 i 3 d’abril

menjador
La comissió de menjador de l’AMPA, es va posar el divendres en contacte amb Rocha, per saber què passa amb les quotes del menjador dels dies 2 i 3 d’abril ja que no hi ha classe.
Ens van comentar que les quotes del mes que ve ja no es poden modificar, ja que els rebuts estan preparats. De totes maneres, es convocarà una reunió extraordinària de la comissió de menjador, per discutir sobre qui se n’ha de fer càrrec. El que es decideixi s’aplicarà en el rebut del mes de maig.
Quan tinguem la reunió us informarem de les seves conclusions.
Comissió de menjador de l’AMPA

Hi ha un comentari

  1. Hola después de la reunión mantenida con ISS ( grupo Rocha), tras las gestiones de la comisión de comedor, hemos acordado que en la próxima cuota del comedor, vendrán abonados los dos días que no se pudo usar el comedor por el traslado del colegio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *