> Festa de final de curs a Castellnou de Bages

Vista general de la casa
Vista general de la casa

Rocòdrom
Rocòdrom

Enguany, a causa de les obres, no es podrà fer la festa de final de curs a l’escola. A la reunió de la Junta de l’AMPA del passat 12 de març es va aprovar fer la Festa fora de l’escola i passar un dia amb els nostres fills i filles a una casa de pagès.

Després de comparar preus i mirar que la casa sigui l’adequada per a nens i nenes de totes les edats, es va decidir triar una casa de colònies a Castellnou de Bages, a 7 kilòmetres de Santpedor.

Per poder llogar la casa per un dia, hem de ser ser com a mínim 60 persones.
Per passar el dia tenim diferents opcions, o bé dinar fer el menú allà o bé portar-nos el dinar de casa i només pagar el lloguer de les instal.lacions i les activitats que durien a terme l’esplai “la Brúixola“.
La casa compta amb molts recursos per passar el dia fent un munt d’activitats: per als més grans de 9 anys hi ha un bosc d’aventura, que inclou un circuit amb ponts, tirolines, escalada…) i els més petits poden participar en una gimcana. A la tarda es farà animació i es podran utilitzar les instal.lacions del recinte (piscina, camp de futbol, pistes de bàsquet…)

La sortida està previst fer-la el 27 de junyCom arribar-hi
Com arribar-hi

La inscripció és fins el 31 de març. Imprimiu i ompleneu la butlleta fent clic a la imatge.
Festa de fi de curs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *