> Colònies 2009

colonies-el-pinar

Aquest any les colònies es faran el 29, 30 i 31 de maig a una casa de colònies que es diu El Pinar, a Canyelles. Ja us hem passat el paper per la inscripció amb el preu.
Us passem el link per si us ho voleu anar mirant… conservant la sorpresa pels més petits , això si!
www.colonieselpinar.cat
Recordeu que la inscripció s’ha de fer els dies 31 de març i 1 d’abril. Per poder omplenar la butlleta feu clic a sobre i imprimiu-la.
butletta-colonies1

Hi ha 8 comentaris

 1. No , las colonias son solo para los alumnos desde P3 a Sexto.
  Además del aspecto lúdico que suponen las colonias, también tienen un sentido educativo. Nuestros hijos tienen que empezar a aprender que no siempre estamos detrás los padres. Aunque como padres nos cueste romper esos vínculos de protección. De todas maneras este año, la fiesta de fin de curso será como unas mini colonias de un día.

 2. Hola, soc una mare d’una nena de P3 i m’agradaria que m’expliquesiu quina experiencia hi ha, d’altres anys, amb els nens tant petits a les colònia. Per una part m’agradaria que la mena pogues anar però per una altre part tinc por, la trobo petita per passar dos nits fora de casa, gracies.

 3. Isabel, jo tinc dos fills a l’escola. Quan el nen feia P-3 hi van anar molts nens de la seva classe (tot i que ell no hi va voler anar) i sé que s’ho van passar molt bé i que la nit, que és el que ens fa més cosa als pares, va ser molt tranquil·la pq estaven rebentats. Pensa també que als més petits els tenen més protegits.
  Quan va ser el torn de la nena nomes hi van anar 2 de la seva classe i no ens va fer gràcia que hi anés, tot i que per caràcter ella s’ho hagués passat bé.
  Crec que en aquests casos heu de mirar si van els seus amiguets i si per caràcter us trobarà molt a faltar o és un nen que ja s’ha quedat a dormir a casa dels avis, dels oncles o d’altres amics.
  Quan son petits patim més els pares que ells. Els meus ja son més grans i cada vegada que hi van jo em quedo raríssima i amb l’ai al cor. Soposo que tenim més problema nosaltres com a pares que els mateixos nens…
  Jo sempre els hi he preguntat si volen anar-hi, és bàsic.

 4. La veritat és que la meva filla no va anar de colònies fins a primària, però no pas per ella sinó per nosaltres els pares que primer deiem és massa petita, despés deiem esperem una mica més i un altre any perque es va posar malalta. La verita és que nosaltres ara ens enpenedim una mica perquè quan els veus tornar de les colònies tant esgotats però tant contents i alhora tant grans fa molt de goig. Els més menuts també s’ho passan d’allò més bé, i tenen molta cura d’ells. Pels nens és com si de cop fòssin grans sense els pares darrera constantment, fan coses de grans, estan amb els grans i dormen fora de casa “guauu”. A més ells ho recorden molt i com fem més activitats a l’escola amb Bruíxola després reconeixen als monitors i se senten molt bé amb ells.
  Es veritat que cal tenir en compte el caràcter de cada nen si és més o ménys extrovertit i també voldran saber si van els seus amiguets…els hi dóna seguretat.
  Animeu-vos!

 5. Hola, jo també sóc mare de dos nens de P-3 i tinc el mateix problema que la Isabel. M’agradaria molt que hi anessin però pateixo pels “enyoraments” i “autonomies” (per exemple, els meus fills encara porten bolquer per la nit i no sé si això els ho permeten).
  Potser bones solucions serien: a) saber si en cas que les monitores detectin algun problema, ens puguin trucar i puguem anar a buscar els nostres fills. b) demanar a les mestres de P3 que ens deixin penjar un paper a la porta de la classe per anar veient quants nens s’hi van apuntant.
  Gràcies per les respostes de les famílies que ja teniu experiència en el tema.

 6. Si los monitores detectan cualquier problema, por supuesto que tienen el teléfono de los padres y se ponen en contacto con ellos. Pero por problemas entendemos casos relacionados con la salud del niño-a. Si alguno añora a sus padres los monitores ya tiene sus recursos para tranquilizarlos. En cuanto a lo de colocar un papel, para que los padres interesados en llevar a sus hijos lo digan, me parece una buena idea. Es cuestión de que hableis con la maestra y lo pongais, no habrá ningún problema. Esta idea también se puede aplicar a P4 Y P5, siempre es importante saber quién va de la clase.
  Por último pensar que hay que hacer una valoración entre el caracter del niño y nuestros propios miedos como padres y a partir de ahí tomar la decisión.

 7. Para Helena y para todos los padres que se encuentren en la misma situación, nos hemos puesto en contacto con la Bruixola ( empresa que organiza las colonias) y nos han comentado que no hay ningún problema en que el niño lleve pañales. Ellos ya se encargarían de arreglar al niño cuando se levantara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *