> La nova Llei d’Ensenyament: la visió dels sindicats CCOO i UGT

ernest-maragall-uceEl proper 16 de març un repressentant del sindicat CCOO i un altre de la UGT faran una xerrada per a totes les mares i tots els pares que vulguin conèixer quina és la postura d’aquests dos sindicats envers la Llei de l’Ensenyament que vol impulsar la Generalitat i que segons ells, perjudica molt a l’escola pública. Per aquest motiu, hi ha convocada una vaga el proper 19 d emarç.

Us esperem el proper 16 de març a les 21h a l’aula multimèdia

Feu click aqui per veure el Projecre de Llei íntegre: lec0809

Hi ha 4 comentaris

  1. Volia comentar que per mi va ser molt decebedora l’assistència dels pares a la xerrada del dilluns.
    Resulta que hi ha, un cop més, un projecte de llei pendent de ser aprovat sobre el sistema educatiu que afectarà de plé als nostres fills. Result que un grup de mestres s’han adherit a la vaga del 19 de març. Resulta que representants dels sindicats de CCOO i UGT (que són alhora mestres i pares) s’ofereixen a explicar-nos aquest projecte de llei i els desacords que ha provocat. I a tot això resulta que només 10 pares del nostre centre assisteixen a la xerrada.
    Dedueixo que la resta de 400 i escacs famílies estan prou informades amb la tele, els diaris, l’escrit dels mestres adherits a la vaga… O que només els interessa saber si el dijous poden o no portar el seu fill a l’escola.
    Però bé, com sempre hi ha que estan pitjors que nosaltres i a xerrades com a aquesta hi han assistit 2 ó 3 pares en altres escoles…..a mi, personalment, no em consola.

  2. Totalmente de acuerdo con la opinión de Flori. Sin pretender aleccionar a nadie, creo que sería interesante que reflexionasemos un poco , sobre nuestra responsabilidad como padres. No se hasta que punto es bueno que pensemos que los males que afectan a la enseñanza, que los hay y graves, siempre son culpa de los demás : profesores,administración… seguramente nosotros como padres no tengamos todas las respuestas, ni todas las soluciones, pero seguro que tenemos alguna fuerza más que la ejercemos.

  3. Establecer los horarios para las reuniones o las charlas siempre es un problema. Si los pones por las tardes, hay gente que te dice que no puede venir porque a esa horas no están los dos miembros de la pareja y no puede dejar a los niños con nadie. Si se ponen por la noche hay gente como tu que considerais que es tarde. Por lo tanto cualquier horario tiene problemas. Así que después de valorarlo se consideró que el mejor horario es por la noche. En principio en la mayoría de los casos los niños están acostados y están los dos miembros de la pareja. A veces es cuetión de hacer un pequeño esfuerzo, por que la recompensa, a mi entender es grande. El hecho de estar informado, poder tomar decisiones y participar en la educación de nuestros hijos , yo creo que merece la pena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *