> Guanyadors del Carnestoltes XXXII

cartell-carnestoltes1

La Rua d’aquest any, amb 35 comparses participants ha estat la que ha tingut un índex més alt de partcipació de tots els Carnestoltes que es recorden. La crisi ha estat un dels motius preferits pels participants que ens van tenir gairebé dues hores mirant passar la rua…
La comparsa guanyadora de dissabte ha estat “Els Planassencs” que duien un pop gegant acompanyat de molts pops de diferents mides. Aquesta comparsa obrirà el Carnaval de l’any que ve i no participarà al concurs.
El segon premi va ser el grup del Social i els seus dimonis del futur. la comparsa es deis “Malèfikes“. El tercer premi ha estat per “La Fem Grossa”, un grup del barri de Les Arenes que amb la comparsa “Grandydura” van imitar el mon dels Picapiedra.

La Rua infantil

Aquest any d’obres no hi ha hagut sort i ens hem quedat sense cap premi. Ara ens ho vam molt bé… i és del que es tracta!
El 1r premi va ser per l’AMPA del Bisbat d’Egara i les seves meduses fetes amb paraigües.
El 2n se’l va emportar l’AMPA del Ramon i Cajal i els seu sfaraons en crisi i el 3r va ser per l’AMPA de la Roda amb una original comparsa del Geppetto i el Pinotxo.
Veure notícia i imatges

Si teniu fotos del Carnestoltes (de la rua infantil, dels vostres fills, de vosaltres i la vostra colla….) i les voleu enviar, seran molt benvingudes!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.