> L’AMPA a Canal Terrassa

 

pedro-al-canal-terrassa2L’Ajuntament de Terrassa està preparant un nou Reglament de Participació Ciutadana. Una de les accions que s’han fet, per tal de que hi col.labori en la seva redacció el màxim número de persones possible, ha estat la producció de diferents programes de televisió on, des de diferents àmbits, s’ha analitzat l’estat de la qüestió i s’ha obert a un fòrum de debat per tal de recollir els suggeriments de la ciutadania.
Dos membres de la Junta de l’Ampa, el Pedro Martínez i la Pilar Campos, van assistir al programa “Associacionisme i Voluntariat”. Us passem el vídeo (busqueu-lo entre tots els altres amb el títol “Associacionisme i voluntariat” perquè no sabem desenganxar-lo dels altres).
El Pedro, el president,  va demanar un servei d’orientació i assessorament a l’administració  per tal de facilitar informació i recursos a les associacions.
http://lagoon.ilimit.es/canalterrassa.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *