> El nou mapa escolar

mapa_noves_arees_proximitat_centres_docents_terrassa_curs_2009-10-copiaEl nou mapa escolar divideix Terrassa en quatre grans zones. De moment us adjuntem el mapa (font: www.terrassa.cat) i molt aviat inclourem un recull de premsa sobre el tema. No cal dir que si voleu comentar o preguntar qualsevol cosa, el blog està a la vostra disposició.
Podeu  consultar l’equipament que us correspon per adreça a:
http://urgell.terrassa.cat/mapserver/ambits/default.asp
El mapa  de les zones (amb bona resolució) i el llistat amb les adscripcions d’escola i els carrers de delimitació també estan en aquest enllaç de l’Ajuntament
http://www.terrassa.cat/Front/final/_YJxQFCkYh8wnNxx4vm5jbZ73ZC3bDmL_W9YDJPAPY2jxtjU8wjbWtA

Hi ha 2 comentaris

  1. Nosaltres (el nostre habitatge) passem a estar fora de la zona del França (ens han desterrat). Confiem que aquest fet no ens porti problemes quan la nostra filla, que ara és a la llar d’infants, hagi de seguir les passes del seu germà gran i començar a P3 a l’escola, ja que viurà en una zona diferent. Esperem que el fet de tenir un germà pesi més (o pesi únicament) a l’hora de comptar els punts.

  2. Los criterios de admisión a un Ceip son actualizados cada año, que no quiere decir que cada año los cambien, sino que cada año los ratifican. Hasta la fecha, la puntuación que dan por tener un hermano en el centro, es superior a la que te dan cuando vives en la zona. Por lo tanto si esos criterios se mantiene, que no tiene por que no ser así, podrían ir al mismo centro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *